≫ 

Marija Kilibarda se emotivnim pismom oglasila nakon odlaska Ivana Ivanovića sa Prve! (FOTO)

- Obično se ne oglašavam u ovakvim situacijama, jer inače mislim da svako treba da trči svoju trku, ali ovoga puta je drugačije - počela je Marija svoje izlaganje

  • 15

Nakon što se voditelj Ivan Ivanović zvanično oprostio od publike Prve televizije na društvenim mrežama oglasila se i njegova koleginica Marija Kilibarda.

- Obično se ne oglašavam u ovakvim situacijama, jer inače mislim da svako treba da trči svoju trku, ali ovoga puta je drugačije - moj prijatelj trči trku za sve medije. Čujem ovih dana, pričaju da si hrabar... Ha... Kao da drugi izbor za tebe uopšte postoji... "Tajna sreće je sloboda, a tajna slobode je hrabrost." Možda trenutno nemaš svoj show ali... hej, konacno ćes imati SLOBODNOG vremena za onu dugo planiranu dijetu i poneku kafu više sa bliskim ljudima... Dok ne dođe momenat za novu rundu. Dakle, slobodna zona kreće SAD!! Ove godine sam postala medijski punoletna, poznajem većinu naših kolega, zbog čega verujem da znam da niko sem tebe u prošloj deceniji nije napravio takav profesionalni iskorak, digao standarde u našem poslu, a moć koju si dobio svojim trudom si koristio da pomažes ljudima - poručila je Marija i nastavila:

- Niko tako potpuno, srčano i bez predumišljaja ne živi televiziju. Bilo je tu naravno i mnogo smeha. Ali, sada kada se osvrnem, tvoje šale i smeh kao da nisu bile suština, već samo sredstvo da se skrene pažnja, a zatim ona preusmeri na dobra dela. A ona su i dalje ON AIR!!! Na dvosedu koji je sada prazan, sedele su mnoge ličnosti i izgovarale rečenice koje su, osim zabave, nosile i poruke koje su nam svima bile potrebne. Za sve to vreme, bitno mi je da znate, nakon svih tih aplauza, iz studija je izlazila ista ona osoba koju ste gledali kao domaćina... Sve je bilo istina. Ivane, nekoliko puta si me uhvatio u slobodnom padu i zato zauvek možeš da računaš na ovog "gosta" (čak i kada me zoveš u 5 do 12 jer ti je neko mnogo važniji otkazao). I got your back, skraćeni, iako si celu državu ubedio da nosim cipele 46.

 
 
 
View this post on Instagram
KAD APLAUZI UTIHNU Obicno se ne oglasavam u ovakvim situacijama, jer inace mislim da svako treba da trci svoju trku ali ovoga puta je drugacije - moj prijatelj trci trku za sve medije. Cujem ovih dana, pricaju da si hrabar... Ha... Kao da drugi izbor za tebe uopste postoji... "Tajna srece je sloboda a tajna slobode je hrabrost." Mozda trenutno nemas svoj show ali... hej, konacno ces imati SLOBODNOG vremena za onu dugo planiranu dijetu i poneku kafu vise sa bliskim ljudima... Dok ne dodje momenat za novu rundu. Dakle, slobodna zona krece SAD!! Ove godine sam postala medijski punoletna, poznajem vecinu nasih kolega, zbog cega verujem da znam da niko sem tebe u prosloj deceniji nije napravio takav profesionalni iskorak, digao standarde u nasem poslu a moc koju si dobio svojim trudom si koristio da pomazes ljudima. Niko tako potpuno, srcano i bez predumisljaja ne zivi televiziju. Bilo je tu naravno i mnogo smeha. Ali, sada kada se osvrnem, tvoje sale i smeh kao da nisu bile sustina, vec samo sredstvo da se skrene paznja, a zatim ona preusmeri na dobra dela. A ona su i dalje ON AIR!!! Na dvosedu koji je sada prazan, sedele su mnoge licnosti i izgovarale recenice koje su, osim zabave, nosile i poruke koje su nam svima bile potrebne. Za sve to vreme, bitno mi je da znate, nakon svih tih aplauza, iz studija je izlazila ista ona osoba koju ste gledali kao domacina... Sve je bilo istina. Ivane, nekoliko puta si me uhvatio u slobodnom padu i zato zauvek mozes da racunas na ovog 'gosta' (cak i kada me zoves u 5 do 12 jer ti je neko mnogo vazniji otkazao ) I got your back, skraceni, iako si celu drzavu ubedio da nosim cipele 46 Tvoja debela. Tvoja koleginica. Tvoj prijatelj. Moj ponos.A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on

VIDEO: Marija Kilibarda ne voli da govori o emotivnom životu, a sada je otkrila jedan bitan detalj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bubi

    31. decembar 2018 | 05:30

    Iskreno, meni je drago da je otisao. I njegovom bezobrazluku je neko stao na put

  • nemke

    31. decembar 2018 | 10:15

    Prelepa zena!Ne gotivim nesto Ivana, ali svaka cast, sacuvao je obraz!Bravo.

  • hahaha

    31. decembar 2018 | 07:54

    izgleda da samo ona zna sta je htela reci...mozda i on...ja nisam razumeo,pa niko nije nezamenljiv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA