≫ 

Seka Aleksić: Sa 14 godina sam počela da zarađujem za porodicu, u Deda Mraza sam počela da verujem tek kad sam upoznala Veljka

- Moja mama je sjajna kuvarica, ali na žalost mogli smo da malo lepšu hranu priuštimo samo za praznike - prisetila se Seka

  • 15
Seka Aleksic i Veljko Piljikić, Foto: Instagram/seka_aleksic

Seka Aleksić sumirala je utiske pred ulazak u 2019. godinu, vrlo zadovoljna svemu što joj je život doneo u 2018.

Međutim, na pitanje da li veruje u Deda Mraza Seka je rekla da je počela, ali tek onda kada je upoznala svog supruga Veljka Piljikića.

- Zapravo, nikada nisam ni imala vremena da verujem u Deda Mraza, jer sam sa 14 godina već počela da radim i zarađujem za sebe i porodicu. Moje detinjstvo nije bilo najsjajnije, niti onakvo kakvo su imali gotovo svi moji vršnjaci. Tako da se nisam, kao sva druga deca, radovala niti zamišljala. Ali, od kada sam upoznala Veljka, počela sam da verujem, i on je do dana današnjeg ostao moj Deda Mraz - počela je Seka.

Danas, mirna i zadovoljna slavi praznike.

- Što se tiče praznika ja se najviše radujem Božiću i Vaskrsu i u nasoj kući to se sa posebnom emocijom i radošću proslavlja. Ja nikada ne radim za ta dva velika praznika i uvek uredimo dom u duhu pravoslavlja i naravno svi smo na okupu - kaže pevačica.

Seka Aleksic, Veljko Piljikic i sin Jakov, Foto: Instagram/seka_aleksic

Ipak, uprkos teškom detinjstvu Seka je ipak imala i lepe uspomene.

- Praznike pamtim po selu Lipolist gde sam živela kao dete. Sećam se da su nam uvek dolazile moje tetke iz Beograda i Austrije i donosile lepe paketiće kojima sam se radovala. Pamtim da smo uživali da svi sednemo za trpezu i provodimo to vreme zajedno u razgovorima, šali, smehu i uz pesme. Moja mama je sjajna kuvarica, ali na žalost mogli smo da malo lepšu hranu priuštimo samo za praznike - prisetila se Seka koja sebi u 2019. godini želi samo zdravlje.

- Najviše i iznad svega zdravlje za sebe i svoju porodicu! Kao i da smo svi na okupu, naša porodica, naša mala tvrđava, naš stub svega lepog i zdravog - poručuje Seka.

Seka i Veljko, Foto: A. Nalbantjan

Pevačica je sa mužem sinu Jakovu pripremila novogodišnji poklon, ali tvrdi da se on više raduje vremenu koje provodi sa roditeljima.

- Jaki je još mali da bi znao da kaže šta želi od Deda Mraza, ali zato mi kao roditelji itekako znamo šta voli, šta mu prija, pa su tu uvek mali automobili i neke igračke, tako da smo tata i ja već isplanirali i napravili poklon! Ali verujte, Jakov se najviše raduje kada smo mi svi skupa kod kuće i kada se igra sa nama. Trči, skače, vrišti, valja se sa Veljkom i sa mnom po podu! Ma on je jedno razdragano i srećno dete, koje ne reaguje previše na materijalne poklone - objasnila je Aleksićeva.

Novogodišnji intervju i fotografije Kije Kockar pogledajte OVDE.

VIDEO: Uopšte nije euforična: Evo šta Seka kaže o Novoj godini i šta misli o tome što svi pred doček zamišljaju velike želje:

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    31. decembar 2018 | 14:14

    Veljko brate daj neki savet nama muskarcima kako se dobro udati

  • Uma

    31. decembar 2018 | 13:55

    Polu ljudi

  • Ivan

    31. decembar 2018 | 14:46

    PA I JA DAM POCEO SA OCEM DA RADIM OD 11G.EVO SADA JEO KUPUS KISELI I KUVANI KROMPIR.JE...TI NOVU GODINU TAKVU .STA TO KOGA BRIGA KAKO ZIVIM JA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA