Zovu ga Šenki Versaće, prsti mu se ne vide od zlata, a sad je isplivao snimak na kojem Sandru Afriku "poliva" evrima! (VIDEO)

Šenkijeva kuća sva je u znakovima brenda "Versaće", a opsednut ovim brendom otvorio je i istoimeni kafić

  • 41

 

Sandra Afrika često peva na privatnim slavljima raznih bogataša, a sada se pojavio snimak na kojem bogatom Albancu kojeg zovu Šenki Versaće, dok je on obasipa evrima!

Reč je o Šenkiju Maslaniju, Albancu iz Makedonije, koji je nadimak Šenki Versaće dobio jer je potpuno opsednut čuvenom kućom "Versaće".

Njegova kuća, okućnica i sve što poseduje oblepljeni su logom Versaćea, a Šenki je čak otvorio i kafić koji - pogađajte - nosi baš to ime.

U snimku na početku našeg teksta pogledajte kako izgleda kad Šenki obasipa Afriku evrima, dok ga ona na kraju ljubi u znak zahvalnosti.

Šenki Versaće kiti Sandru Afriku, Printskrin: Facebook/shenki.versace

Inače, Šenki na svom telu ima tetovažu Versaćea, a na sebi često ima i oko pet kilograma zlata.

- Moja opsesija Versaćeom počela je 2009. godine. Počeo sam prvo da kupujem njihovu odeću, a onda sam celu kuću uredio da ima logo mog omiljenog brenda. Obeležio sam potom i automobile, bazen, svaki komad nameštaja u kući je Versaće, pa čak i pločice u kuhinji. Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe...Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano! Zato će i kafić biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka. Planiram i da pozovem legendarnu Donatelu na otvaranje - pričao je ranije Albanac koji ima privatni biznis sa automobilima.

Pojedini mediji pišu da "Šenki obožava Beograđanke i generalno Srpkinje", ali ono što se može videti na njegovom Fejsbuk profilu je čestitka povodom formiranje kosovske vojske. Uz fotografiju, napisao je i da je da je "UČK-a slavna vojska koja je dala život za današnju vojsku".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    31. decembar 2018 | 14:19

    Siptar velica vojsku kosova a nase seljancure mu pevaju na uvo i ljube ga,e jadne li ste!

  • Bakica

    31. decembar 2018 | 14:29

    Tužno, ružno, žalosno. Šta sve pojedini rade za pare. !!!!!!!

  • dg

    31. decembar 2018 | 14:31

    Obični papak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA