≫ 

Duška pitali koji poklon je Jelena tražila za Novu godinu, a ovakav odgovor niko nije očekivao! (VIDEO)

- Još malo idem nazad, brzo počinju pripreme, ali ubrzo se one priključuju kod mene pa ćemo opet da uživamo - poručio je Duško

  • 14

Duško Tošić sa ćerkama Atinom i Nikom, te sa taštom Divnom Karleušom proslavio je Novu godinu, na nastupu supruge Jelene Karleuše.

Iako se dugo nije oglašavao za medije Duško je ovaj put stao i vidno raspoložen dao izjavu, dok su mu društvo pravile vesele naslednice.

Nezaobilazno pitanje bilo je šta je poklonio Jeleni za Novu godinu. Tačnije - šta je ona poželela da dobije, ali Duško je sve okupljene potpuno iznenadio odgovorom.

- Ništa... Ništa joj nisam kupio. Niti ja njoj, niti ona meni. (smeh) Ali, Nova godina nama ništa ne znači za poklone - rekao nam je Duško.

Duško Tošić na Jeleninom nastupu, Printskrin: Telegraf

Kako je objasnio, osim zdravlja nema nekih velikih želja jer mu je 2018. godina bila uspešna i iskreno veruje da će 2019. biti još uspešnija.

Pauzu na kojoj je dok ne počnu sledeće pripreme kada se vraća u Kinu, Duško koristi da provede sa porodicom, a jedan njegov dan izgleda ovako:

- Ujutru se probudim, odvedem decu u školicu, odem na trening, malo se vidim sa drugarima... Uzmem njih dve oko četiri sata, i onda sam njihov. Igraonica jedna, druga... Evo, nigde nismo otišli iz Beograda jer ja ne mogu da se razdvojim od Atine i Nike. Svaki minut koristim da uživam sa njima.

Jelena sa igračicama na dočeku, pred nastup, Foto: Telegraf

Na pitanje da li pored svega ovoga ima vremena i za Jelenu, Tošić je u sekundi odgovorio.

- Uvek! Porodica je najbitnija. Uživam u svakom trenutku u kojem smo zajedno. Još malo idem nazad, brzo počinju pripreme, ali ubrzo se one priključuju kod mene pa ćemo opet da uživamo - poručio je.

VIDEO: Jelena Karleuša: Bila je ovo divna godina, puno mi je srce

(D. Janković, D. Ivanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • izuzetno

    1. januar 2019 | 16:31

    dusko lfantasticno izgleda ,pametno odgovara na provokacije i sportista svaka cast.izuzetak u odvratnom sou biznisu srbije.

  • Mrmot

    1. januar 2019 | 12:19

    Bravo decko

  • Maja

    1. januar 2019 | 20:55

    Dusko izuzetno lep, vaspitan i pristojan covek. Deluju skladno i srecno. Zelim im sve najbolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA