≫ 

"Prestanite da se ložite!" Marina Tucaković jakom porukom čestitala 2019. godinu, pa svima uputila važan savet (FOTO)

- Pazite na zdravlje. Ali jako, jako, jako pazite na zdravlje. Ljubim vas - napisala je ona

  • 6
Marina Tucaković Printskrin: Youtube/1tv.mk

Marina Tucaković kao veliki pobednik je izašla iz 2018. godine, pošto je dobila bitku sa opakom bolešću i kao lav se vratila i novim tekstovima ponovo je dokazala zbog čega je broj jedan na domaćoj estradi.

Kao neko ko uvek u svom stilu prokomenariše sve što se dešava, tako je učinila i kada je u pitanju čestitka za novu godinu.

- Drugari, srećna vam Nova godina! Kao i uvek, prestanite se ložiti, nemojte od drugih očekivati da urade za vas "ovo" ili "ono", uradite za sebe sve najbolje. I nemojte drugima ništa loše raditi - počela je Marina, a onda je svim ljudima uputila najvažniji savet.

- I da, pazite na zdravlje. Ali jako, jako, jako pazite na zdravlje. Ljubim vas - napisala je ona.

Marinino prvo pojavljivanje na javnom događaju nakon bolesti, na koncertu Željka Joksimovića, Foto: e-stock.us/Strahinja Kostic

Podsetimo, 7. februara javnost je saznala da je Marina teško bolesna. Kako smo tada objavili, Tucakovićeva je više od godinu dana sumnjala da ima karcinom, ali je odlagala odlazak kod lekara.

- Karcinom dojke, krenula voda ka plućima… Pakao sam prošla. Ali jednostavno kad sam bila smeštena na onkologiji polusvesna nekako niakakav strah nisam osećala - rekla je nedavno Marina.

Potpuno sam promenila životne navike, ali cigarete nisam mogla da izbacim. Čim mi bude malo bolje, ja se odmah hvatam za cigaretu. Nisam htela one elektronske cigarete, jednostavno mi se ne sviđa miris. Nije to to, pa nemam ni želju da ih koristim - objasnila je Marina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA