≫ 

"Od 17. godine sam na ulici, umoran sam..." Đani podelio tužne trenutke iz života, pa otkrio da u 2019. ima samo jednu želju

- S koferima sam s Kosova krenuo lagano. Put pod noge, pa gde stignem... Najpre sam otišao za Frankfurt, pa za Cirih. Celi moj život je putovanje i mukotrpan rad - kaže Radiša

  • 4

Radiša Trajković Đani sa svima je podelio svoje novogodišnje želje, a ona najveća vezana je za posao.

Kako kaže, želi da smanji broj nastupa, jer više ne može da izdrži tempo kojim živi.

- Imam još nekoliko nekih poslovnih planova da realizujem, pa ću onda malo da se odmorim. Glupo je da kažem da ću da idem u penziju, ali želja mi je da radim samo vikendom kao gospodin čovek, a ne svakoga dana kao do sada. Imam 47 godina i 30 godina pakla od života - počeo je Đani, a na pitanje zbog čega "pakla od života" folker je podelio ne tako srećne detalje iz dvog života.

Pa, od svoje 17. godine sam na ulici. S koferima sam s Kosova krenuo lagano. Put pod noge, pa gde stignem... Najpre sam otišao za Frankfurt, pa za Cirih. Celi moj život je putovanje i mukotrpan rad. Umoran sam. Neće više duša... - kaže Đani kojem je u godinama kada je živeo u Evropi sve falilo.

Radiša Trajković Đani, Foto: Marko Jovanović

- Sve mi je nedostajalo. I porodica, i prijatelji, i vreme. Ne kažu džabe mladost-ludost. Ja sam puno radio, a i dalje to činim. Jedva čekam da se odmorim - dodaje folker.

Kada se osvrne na 2018. kaže da bi, da može, izbrisao nesreću Darka Lazića.

- O tome ne mogu ni da pričam, a da ne zaplačem. Hvala dragom Bogu pa je moj sinovac sada dobro i oporavak ide nabolje. To što se njemu desilo sve nas je potreslo. Mi na njega gledamo kao na svog sina, a tako ga i zovemo. Kao i on nas. Slađu zove "keva", a mene "ćale" - objašnjava Radiša.

Đani i Darko Lazić, Printskrin: Instagram/djanimusic

Povodom priča da pevači za doček Nove godine uzimaju basnoslovne cifre, Trajković tvrdi da lažu.

- Meni je svaki dan Nova godina. Svako ima svoju priču, ali mi je krivo što neke moje kolege lažu. Izmišljaju neke cifre od 50.000 i 60.000 evra, pa naviše. Prošlo je to vreme kad se zarađivalo puno, a to koliko oni pričaju da zarađuju, nije se zarađivalo nikad. Većina tih koji govore da zarađuju puno, kući se vrate praznih rukava - zaključuje Radiša.

VIDEO: Vilica pukla na tri dela, osam slomljenih rebara: Đani otkriva kako je jedva izvukao živu glavu:

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :)

    2. januar 2019 | 14:27

    Njemu je ona "sprdnja" pre 2 i po godine "Djani na exit" pomogla mnogo. duplo vise uzima za nastup od tada i najmanje 3 puta vise je trazen.

  • Mile

    2. januar 2019 | 15:55

    Cuti patuljku debeli sve se brinem za tebe

  • Zar ne?

    2. januar 2019 | 14:01

    Praznih rukava?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA