≫ 

"Dok sam ja bio u bolnici ona se bavila tim stvarima": Darko Lazić prvi put o tome što je Ana htela da tuži njegove roditelje

- Jako je ružno što je Ana htela da tuži moje roditelje, odnosno poslala im je opomenu pred tužbu zbog toga što su kao u javnosti loše pričali o njoj - rekao je Darko

  • 21
Darko Lazić, Ana Sević, roditelji

Foto: ATA Images, Nikola Tomić, Telegraf

Darko Lazić prvi put je prokomentarisao to što je Ana Sević htela da tuži njegove roditelje, što je njen advokat potvrdio u izjavi za medije datoj u novembru 2018.

Kako Darko kaže, ružno je što se bavila time dok je on bio u komi, a siguran je da njegovi roditelji ništa loše protiv nje ne bi rekli.

- Jako je ružno što je Ana htela da tuži moje roditelje, odnosno poslala im je opomenu pred tužbu zbog toga što su kao u javnosti loše pričali o njoj. Znam da moji roditelji nikada nisu pljunuli Anu. Prosto, nisu takvi. Je l' to znači da je trebalo i ja nju da tužim što je u novinama izlazilo kako ona pljuje moje roditelje?! To je glupo. Dok sam bio u bolnici, ona se bavila tim stvarima. Ja znam svoje roditelje, i da su nešto loše rekli, ja bih im prvi zamerio, ali znam da nisu - istakao je Darko, otkrivši i koliko puta ga je Ana posetila u KBC Zemun.

Ana u KBC Zemun, Foto: Marko Jovanović/Telegraf

- Dok sam bio u bolnici, zvala je i bila jednom u poseti. Ovako se čujemo samo oko Lorene, tačnije pozovem njen broj i ona mi da ćerku - ispričao je Lazić.

Podsetimo, ovo je na temu tužbe u novembru rekao Anin pravni zastupnik.

- Tačno je da će Ana tužiti Darkove roditelje. Kao punomoćnik gospođe Ane Sević, ponoviću ono što smo poslali pre nekoliko dana svim redakcijama. Svi koji ubuduće budu objavljivali netačne i neproverene informacije o našoj klientkinji biće suočeni sa odgovarajućim sudskim postupcima i snositi odgovarajuće posledice shodno istim. Tako je i u ovom slučaju. Svako će snositi pravne posledice za rušenje ugleda, iznošenje netačnih i izmišljenih informacija, kao i govor mržnje protiv Ane Sević - rekao je tada pevačicin advokat.

Darko još uvek nije video ćerku, Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Da se naježiš: Darko Lazić zapevao u kafani prvi put nakon nesreće, devojka Marina ga zaljubljeno gledala!

VIDEO: Ekskluzivni snimak Darka Lazića po napuštanju KBC Zemun

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PP

    2. januar 2019 | 15:26

    Darko, tvoji roditelji treba da se pozabave da ostavis alkohol i narkotike. Ana te je verovatno prva provalila i nista joj nije za zameriti, vec tebi. Ovde se menjaju teze. Znam da necete objaviti ali tako je.

  • Tihomir

    2. januar 2019 | 19:44

    Skandalozno je to da dok su ti lezao u bolnici tvoji roditelji su se bavili Anom. Posledica njihovog prostakluka je tuzba . Normalno. Kad ne moze milom onda silom.

  • Milena

    2. januar 2019 | 15:24

    Naravno da ce da ih tuzi kada je ne vade iz usta. Sa primitivcima treba samo tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA