≫ 

"Hvala na lepom detinjstvu, otišao si u bolji život": Hrvati se potresnim komentarima opraštaju od Gige Moravca (FOTO) (VIDEO)

- Bože dragi... ode još jedan od onih zbog kojih smo kao deca duže ostajali budni... Počivaj u miru - napisao je jedan korisnik Fejsbuka iz Hrvatske

  • 3

Od legendarnog glumca Marka Nikolića, koji nas je napustio u 73. godini života, opraštaju se uveliko brojni ljudi sa prostora bivše Jugoslavije. Vest da je preminuo čuveni Giga Moravac rastužila je i građane Hrvatske, a oni su svoju tugu izrazili potresnim komentarima na Fejsbuku.

Takođe, Hrvate je potresla i informacija da preminuo poznati hrvatski glumac Ivo Gregurović.

Komentari građana Hrvatske povodom smrti Marka Nikolića Printskrin: Facebook
Komentari građana Hrvatske povodom smrti Marka Nikolića Printskrin: Facebook

Podsetimo, Marko Nikolić je rođen u Kraljevu 20. oktobra 1946. godine. Glumu je diplomirao na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Bio je član je Narodnog pozorišta od 1970. godine. Igrao je u pozorištu, filmu i na televiziji. Televizijsku slavu je stekao glavnom ulogom u TV seriji "Bolji život", gde je tumačio lik Gige Moravca.

Najbolje uloge Marka Nikolića možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    3. januar 2019 | 10:51

    Hvala Gigo, bio sam mali al' dovoljno veliki da se sjećam Boljeg Života. Svake nedelje pred spavanje, činija čokolina, okupani sjedimo i gledamo tebe u osam ☺. Lijepe uspomone gospodine Popadiću.

  • x

    3. januar 2019 | 14:59

    Hvalati na boljem životu. Ti si LEGENDA

  • Boba

    3. januar 2019 | 17:08

    Hvala komsijama hrvatima, sto se saosecaju sa nama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA