"Nije nam dao da odemo..." Drugarica slavnog Čaruge objavila sliku glumca nastalu dva dana pre nego što je preminuo (FOTO)

Ivo je igrao u ostvarenjima kao što su "Osuđeni", "Kraljeva završnica", "Život sa stricem", "Velo misto", "Čaruga" i mnogim drugim

  • 5

Nakon iznenadne smrti hrvatskog glumca Ive Gregurevića u 67. godini života, njegovi prijatelji i kolege ostali su neutešni.

Gregurevićeva prijateljica, spisateljica Marina Vujačić (52) pre samo tri dana bila je u njegovom društvu, u njihovom omiljenom kafiću gde su se i poslednji put fotografisali.

- Ova fotografija je snimljena na Staru godinu. Ivo nam je neprestano naručivao rakije. Pokazao nam je Grlićevu knjigu ‘Neispričane priče’ koju je upravo kupio - napisala je Marina na Fejsbuku.

Sa preminulim glumcem u društvu su tada bili Vedran Mlikota (50), Nenad Cvetko (49), Ksenija Marinković (52) i Sonja Kovačić(42). Ksenija je fotografisala kolege koji su vidno raspoloženi nazdravljali Novoj godini.

- Kada smo odlazile, Ivo je više puta ponovio: "Devojke, nemojte još ići." A mi smo ipak otišle. Nikada ne znaš kada je zadnji put i koje će priče ostati neispričane. Adio, Meštre! - napisala je Marina.

Evo i fotografije koju je objavila:

Glumica Vera Zima (65) kolegnica iz serije "Odmori se, zaslužio s"’ neutešna je zbog gubitka prijatelja.

- Ostalo je neizgovorenih reči, prerano je otišao. Nekada sam bila i mrzovoljna kad smo bili na setu, a on je bio uvek veseo i nasmejan. Ono što mi nikako ne izlazi iz glave jeste to da sam baš ovaj dan gledala "Odmori se, zaslužio si" i rekla: "Ma vidi kur*inog sina kako dobro glumi" - rekla je Vera jecajući.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA