≫ 

Darko Lazić proživljava novu dramu, porodica u strahu: Pevač mora na transplantaciju bubrega?

Verenica se ne odvaja od Daraka, a ona mu je pored roditelja najveća podrška

  • 22
Darko Lazic, otac Foto: ATA Images, Telegraf

Darko Lazić proživljava novu agoniju. Taman što se stabilizovalo stanje s nogom i nervima koji su bili prekinuti, zbog čega nije mogao da se kreće, pojavili su se novi problemi.

Naime, pevaču je navodno potrebna transplantacija jednog bubrega.

- Darko još ne zna da ima ozbiljan problem s bubrezima i da će mu po svemu sudeći biti potrebna transplantacija. Rekli su mu da mu je jedan otkazao, ali ne i da mu je potreban novi organ. Neko vreme će moći normalno da živi i funkcioniše sa trenutnim zdravstvenim stanjem, ali biće problem ako ovaj zdrav bubreg u potpunosti ne obavlja funkciju. Usled teškog udesa, njegovi organi su znatno oslabili i mora da prima jake terapije koje mnogo utiču na rad bubrega koji su ionako slabi - kaže izvor blizak pevaču.

Darko Lazić, Foto: Marko Jovanović

Prema njegovim rečima, Lazićevi roditelji Milan i Branka su veoma zabrinuti zbog loših vesti i već se raspituju da li postoji mogućnost da oni budu donatori organa.

- Darkovi otac i majka bi dali život za svoju decu. Ovo im je najteži period u životu. Na sve načine pokušavaju da pomognu Darku i lekarima su rekli da su spremni da sve učine za naslednika. Ukoliko zaista bilo potrebe da se radi transplantacija, a oni budu kompatibilni davaoci, za sina će dati bubreg. Porazgovarali su s eminentnim stručnjacima i posavetovali se šta bi i kako bilo najbolje u ovoj situaciji - tvrdi izvor.

On kaže i da je njegova verenica Marina non-stop uz njega.

- Marina mu je najvažnija podrška. Bukvalno se ne odvaja od njega. Iako je trudna, njoj su Darkovi život i zdravlje na prvom mestu. I ona se raspituje šta bi i kako bilo najbolje za njega da se oporavi. Toliko se moli za njega da je uverena da će ga bog pogledati i da neće doći do transplantacije. Svi su veoma zabrinuti i sada im je najvažnije da Darkov organizam ojača jer ako bude trebala operacija, to bi moglo da bude opasno. Inače, na transplantaciju bubrega trenutno u Srbiji čeka 750 pacijenata - završava  sagovornik.

Podsetimo, Darko Lazić je doživeo saobraćajnu nesreću 23. oktobra prošle godine, zbog čega je mesec i po dana proveo u KBC Zemun, nakon čega je prebačen u banju Selters.

VIDEO: Darka Lazića posetile kolege u banji, a onda se zaorila pesma:

VIDEO: Lazić iz banje "pobegao" u kafanu!

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca

    3. januar 2019 | 23:06

    A od svih jakih terapija, najdelotvornija je ona iz Novogodisnjeg cokanjca u kafani! To sto 750 pacijenata ceka na bubreg, nije problem, lako ce on to sve preskociti.

  • PRVO

    3. januar 2019 | 23:32

    Mozak a onda bubreg!!

  • Dixi

    3. januar 2019 | 22:57

    Od njegovog udesa se napravio rijaliti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA