≫ 

"Da uvek budeš ponosan..." Poslednja prepiska MC Stojana sa pokojnim ocem sada tera suze na oči (FOTO)

Stojanov prijatelj kaže da je pevač teško podneo očevu smrt, ali i da je dao sve od seba kako bi Miroslav ozdravio, što se na žalost nije desilo

  • 10

Popularni pevač Marko Stojković poznatiji kao MC Stojan početkom ove godine susreo se sa velikim porodičnim gubitkom. Naime, Stojanov otac Miroslav Stojković prvi dan 2019. godine izgubio je borbu sa opakom bolešću, a kako smo ranije pisali sahranjen je 3. januara u Lučanima.

Stojan je svojevremeno govorio da su mu roditelji pomogli na samom početku muzičke karijere kada su mu dali novac da plati spot za pemsu "Kuku lele".

Miroslav je bio velika podrška svom sinu, a Stojan se trudio da njegov otac uvek bude ponosan na njega, što se vidi po njihovoj poslednjoj prepisci na društvenoj mreži.

MC Stojan, Foto: Nikola Tomić

- Nas ponos, naša duša. Alo, sine, idemo samo jako! - pre nedelju dana napisao je Stojanov pokojni otac.

- Za tebe i zbog tebe, da uvek budeš ponosan - odgovorio mu je pevač.

Stojanova prepiska sa pokojnim ocem, Printskrin: Intagram/mc_stojan

Podsećamo, Stojanov otac jedno vreme boravio je u KBC Zemun gd ega je popularni pevač svakodnevno posećivao. Marko se i putem društvenoh mreža obratio javnosti kako bi prikupio krv za transfuziju od čega je zavisio život njegovog oca.

(Telgraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ..

    4. januar 2019 | 13:42

    Saučešće porodici.

  • Jas

    4. januar 2019 | 17:01

    Iskreno saucesce

  • Ja1990

    4. januar 2019 | 18:50

    Saucesce Mc Stojanu...ali mi jedna stvar ubada oci... Dopisuje sa ocem na drustvenim mrezama? Dajte ljudi, pa nismo valjda toliko prolupali......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA