≫ 

Ćerka pokojne pevačice izašla na scenu, Bekuti zasuzile oči, a onda je Karleuša počela da je rešeta komentarima! (VIDEO)

- Ti si mlada, a sve što ja vidim kod tebe je bajato - rekla joj je Jelena

  • 4

U takmičenju "Zvezde Granda" sreću je drugu godinu zaredom okušala Emilija Nešić, ćerka pokojne pevačice Vere Nešić koja je preminula 2011. godine.

Ana Bekuta joj je, vidno potresena njenim pojavljivanjem, poručila da će je uzeti u svoj tim zbog pokojne majke koju je veoma cenila i volela.

- Ja moram zbog Vere - kratka je bila Ana.

Međutim, Jelena Karleuša surovo je prokomentarisala Emilijino pojavljivanje, stav i šanse da uspe.

- Ja želim dobronameran svaet da ti dam, želim to da ti kažem. Imaš 27 godina, kao neko ko pripada muzici, kao neko ko pripada plejadi modernih pevača i umetnika u šou-biznisu, ako želiš da uspeš za 180 stepeni promeniš način razmišljanja kada je odabir pesama u pitanju, način pevanja, izgleda, svega! Ti si mlada, a sve što ja vidim kod tebe je bajato. 2019. je godina, imaš Instagram, gledaj! Moraš na drugačiji način da se ponašaš. Nisi vrhunska folk pevačica, ali bi bila odlična pevačica koja bi pevala nešto između. Tu bi pokidala! Ovako si kao neka tetkica, dosadna. Ima mnogo takvih, a boljih - rekla joj je Jelena.

Jelena Karleuša Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Vera Nešić je rođena 1960. godine u Kragujevcu, gde je u ranom detinjstvu privukla pažnju sugrađana nastupima na školskim priredbama, a potom i na gradskim manifestacijama. Ipak, prvi album je izdala tek u 27. godini. Njene pesme koje svakako treba pomenuti su "Potražićeš opet mene", "Kome noćas dajem sne", "Proleće je, a ja sama", "Bez tebe jutro ne sviće", "Volim, volim, zato što se krije", "U srcu mome živiš samo ti"...

Poslednji album, simbolično nazvan "Bolujem", izdala je pet godina pre smrti u 52. godini. Na komemoraciji, održanoj nekoliko dana nakon 10. januara 2011. godine, okupile su se brojne kolege i prijatelji, među kojima su bili i Radiša Urošević i Bora Dugić.

- Bila si najbolja i ne možemo ti se odužiti drugačije nego sećanjem - bile su reči kojima se slavni frulaš oprostio od Nešovićeve, dodajući da će ona nastaviti da živi kroz uspomenu, ali i dve ćerke koje su ostale iza nje.

U jednom od poslednjih intervjua, Vera je istakla kako je u svojoj karijeri najponosnija na to što je uspela da stvori ime samo zahvaljujući vlastitom glasu i pesmama, a nikada na osnovu skandala zbog kojih bi se njen lik "vukao" po stranicama žute štampe.

Kako je to izgledalo pogledajte na snimku ispod, od 1:19:00

A ovako je pevala Vera:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wien

    14. januar 2019 | 11:11

    Samo oni koji ne znaju pevati moraju publiku hvatati na gole s... i du...izvlacenje na to kako je 21.vek ne pije vodu jer daleko najprodavaniji je Mocart...😃😃

  • Realno

    14. januar 2019 | 15:06

    A koje ona to kvalitete ima da bi sedela u žiriju i komentarisala nečiji nastup?????

  • pg

    14. januar 2019 | 10:56

    poslije toliko resetanja dodje kao momenta da ona nekog reseta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA