≫ 

Miloš Biković: Srpski glumci konačno postaju vidljivi u imperiji kakva je ruska, poseta Vladimira Putina Srbiji je velika!

- Ne razumem se u politiku previše, tako da ne bih ulazio u takvu analizu. Ali smatram da je to poseta koja treba da rezultira daljem poboljšanju naših odnosa - kaže Miloš

  • 0

Miloš Biković na Kustendorfu je, u zagrljaju devojke Barbare Tatalović, proslavio 31. rođendan, a pre nego što je prokomentarisao posetu ruskog predsednika Vladimira Putina srbiji, Miloš se prisetio prvih dolazaka u Drvengrad.

- Sećam se svojih prvih nekoliko dolazaka na Kustendorf. Bio sam student i tada sam prvi put upoznao Nikitu Mihalkova. Meni je sve to tada delovalo zastrašujuće i očaravajuće. Sad je samo očaravajuće. Nikita mi tada ništa nije mnogo rekao, samo me je zagrlio, što je odmah pokazalo koliko je on topao i jednostavan čovek - rekao je Miloš, koji se potom osvrnuo na dolazak Vladimira Putina, 17. januara.

Na pitanje da li će se sresti sa njim i na koji način on gleda na njegovu posetu, Miloš kaže da vidi poboljanje.

Miloš Biković, Foto: ATAImages

- Trebalo bi. Velika je poseta, logično je. Ne razumem se u politiku previše, tako da ne bih ulazio u takvu analizu. Ali smatram da je to poseta koja treba da rezultira daljem poboljšanju naših odnosa. Primećujem poboljšanje, a ono što je jako važno to je da, počev od mog odlaska u Rusiju, a sada ćete čuti za još nekoliko glumaca koji su otišli, mi postajemo vidljivi kulturološki u jednoj takvoj imperiji kakva je ruska, i to ne znači samo Rusija već i Gruzija, Jermenija, Kazahstan... - kaže Miloš.

- U tom evroazijskom delu sveta mi koristimo tu tradicionalnu prijateljsku poziciju da bismo mogli da promovišemo našu zemlju i da na takav način napravimo dobru saradnju u onome što konkretno mene interesuje, a to je kinematografija - objasnio je.

VIDEO: Miloš Biković: Voleo bih da snimim film o Prvom svetskom ratu

VIDEO: Biković hteo da se pohvali kako barata pištoljem, a onda se sve izmaklo kontroli

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA