Počele pripreme za MAC u Štark areni!

Više od 200 nominacija raspoređeno je u 13 kategorija, i na sajtu MAC možete svojim favoritima dati 20 glasova po kategoriji

  • 0

Foto: Promo

Iako je do manifestacije Music Awards Ceremony ostalo još dve nedelje, najveći regionalni muzički spektakl MAC zahteva obimne i temeljne pripreme, pa je produkcija Skymusic već danas ušla u Štark Arenu i otpočela pripreme za ceremoniju koja se održava 29. januara.

MAC će biti muzičko- scenski spektakl kakav region još nije video, i na sceni će biti moguće sve. Zbog toga pripreme traju gotovo desetostruko duže nego za standardne koncerte i manifestacije koje se održavaju u ovoj dvorani. Upotreba najnovijih audio i video tehnologija i najsavremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije - sve ono po čemu Skymusic zauzima lidersku poziciju u regionu, na ceremoniji dodele muzičkih priznanja biće podignuto na najviši nivo.

Na nekoliko povezanih bina nastupiće najveće regionalne muzičke zvezde poput Bajage, Marije Šerifović, Jelene Rozge, Željka Joksimovića, Stjepana Hausera, Tonija Cetinskog i mnogih drugih.

Osim njihovih specijalno osmišljenih i režiranih nastupa, publika će na MAC-u imati priliku i da prisutvuje prvoj regionalnoj dodeli muzičkih priznanja u različitim kategorijama.

A, ko će biti dobitnik priznanja - zavisi i od vas!

Više od 200 nominacija raspoređeno je u 13 kategorija, i na sajtu MAC https://musicawardsceremony.com/page--kategorije-nominacija možete svojim favoritima dati 20 glasova po kategoriji.

Požurite, jer prva faza glasanja za MAC se završava, i druga faza počinje sutra! Povećajte šanse svojim omiljenim muzičarima da uđu u drugi krug glasanja, u kome će u svakoj kategoriji preostati maksimalno 6 najviše rangiranih.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA