≫ 

"Da se ne lažemo, nije bio anđeo, ali..." Arkanov sin objavio emotivnu poruku i sliku sa ocem u uniformi, na 19. godišnjicu njegove smrti (FOTO)

Vojin Ražnatović objavio je sliku iz detinjstva na kojoj je u društvu svog oca Željka Ražnatovića Arkana

  • 1

Danas, 15. januara 2019. godine, navršava se devetnaesta godišnjica od ubistva Željka Ražnatovića Arkana, a tim povodom oglasio se i njegov sin iz prvog braka Vojin Ražnatović.

Vojin je podelio na društvenim mrežama fotografiju iz detinjstva na kojoj su on, mali, i Arkan u uniformama, a uz to je ispisao sledeću poruku povodom današnjeg dana.

- Obraz, čast i patriotizam. Da se ne lažemo, nije bio anđeo, ali je zato silovito branio srpski narod gde god je bilo najpotrebnije. (Znaju oni najbolje preko Drine u Bijeljini, Zvorniku, Krajini). Plus je bio dobar otac i zato ću ga uvek poštovati! 19 godina - napisao je Vojin na Instagramu.

VIDEO: Prošlo je 19 godina od Arkanovog ubistva: Ceca sa decom došla na groblje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sele

    15. januar 2019 | 23:49

    Zeljko je bio i patriota,i castan,i pozrtvovan,i porodican.Dobar suprug,dobar otac...andjeo covek. Zao mi je sto je tako zavrsio i sto nije sa svojima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA