≫ 

Jelena Karleuša: Neka Srbija gleda, nemoćna sam. Ovo je moje poslednje oglašavanje. Zbogom (FOTO)

- Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji, da žena sa slika na stomaku nema 3 carska reza i mladeže kao ja, nema svrhe - napisala je Jelena na svom Tviteru

Nakon fotografija koje se pojavljuju u medijima, a na kojima je navodno golo telo Jelene Karleuše, pevačica se oglasila.

Karleuša je takođe prokomentarisala i poruke koje su se pojavile u medijima, a koje je navodno slala fudbaleru Ognjenu Vranješu.

- Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da žena sa slika na stomaku nema 3 carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj - napisala je Jelena na svom Tviteru i dodala:

Printskrin: Tviter/@karleusasstar

- Imam veliki ružan ožiljak od tri Carska reza na stomaku. Treći je kada sam operisala tumor na materici. Gola žena koju objavljuju mediji nema ožiljke. Navodne poruke može i moja mlađa ćerka da napravi u aplikaciji. Toliko. Ovo je poslednji put da sam se oglasila. Zbogom.

Printskrin: Tviter/@karleusasstar

VIDEO: Jedini zajednički snimak Karleuše i Vranješa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Babica

    16. januar 2019 | 08:22

    Ne možeš imati Jelena dva ožiljka od dva carska reza. 19 god sam babica i drugi carski rez se radi na istom mestu na kom se radio prvi carski rez! Zaista je smešno i tužno kako pričaš gluposti iz dana u dan i sve više dokazuješ da izvinjavam se na izrazu lažeš! Pre 50 god su ožiljci bili jako vidljivi i kako ti kažeš ružni,danas se to više ne radi tako i isti su skoro neprimetni cak i za porodilje u državnim bolnicama a ti si Imala tretman uslove i doktore kakve državne bolnice na žalost jos nemaju! Dakle tri ožiljka NE MOŽEŠ da imaš i opet lažeš,dokle? Zaista bi bilo bolje da ćutiš!

  • StevanSu

    16. januar 2019 | 09:09

    Jeco,sada se seti svih osoba koje si vređala, ismejavala i ponižavala...(njima se obrati a ne Vučiću)

  • Predator

    16. januar 2019 | 09:14

    Pokri se da te nema bar 5 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA