Šabanov naslednik doživeo tešku saobraćajku (FOTO)

Na Emira je naleteo automobil čiji je vozač pobegao odmah posle udesa

  • 4
Emir Habibović, Foto: Privatna arhiva

Mnogi pevači doživeli su saobraćajne nesreće, a poslednji u nizu je Emir Habibović, koji je pre nekoliko dana za dlaku izbegao sudbinu kolege Darka Lazića, koga je krajem prošle godine posetio u bolnici!

Kako saznajemo, naslednik Šabana Šaulića bio je sam u kolima dok se vraćao sa Zlatibora gde je bio na odmoru, kada je na njega naleteo automobil čiji je vozač pobegao odmah posle udesa.

Emir je pukom srećom preživeo, s obzirom na to da su se njegova kola prevrnula, a fotografije s lica mesta pokazuju da su potpuno uništena. Ovu informaciju potvrdio nam je i sam pevač. On kaže da će 16. januar slaviti kao drugi rođendan, jer ni sam ne može da veruje da je preživeo ovakav sudar.

Automobil posle saobraćajne nesreće, Foto: Privatna arhiva

- Nesreća se dogodila kod Prijepolja, vozio sam sa Zlatibora prema Crnoj Gori. Išao sam brzinom oko 80 kilometara na sat. Jedan "Fijat" sa žutim tablicama išao je ispred mene i naglo zakočio, tako da ja nisam stigao da se zaustavim. Video sam da u tim kolima pozadi sede deca, pa sam svesno odlučio da sebi naškodim da ih ne povredim, jer sam pravo išao na njih... Nisam uspeo da vidim da li je vozač muškarac ili žena, ali znam da je pobegao, dok su se moja kola prevrnula – kaže vidno potreseni Emir i dodaje da je njegov "Mercedes" potpuno uništen, što se može videti i na fotografijama, ali da je on, na sreću, prošao sa lakšim povredama glave i vrata, pa je ubrzo pušten iz bolnice u Prijepolju.

Automobil Emira Habibovića nakon saobraćajne nesreće, Foto: Privatna arhiva

- Nesreća se odigrala oko 15 sati popodne, a čim su saznali šta se dogodilo, u Prijepolje su došli mnogi rođaci i prijatelji. Svi su bili u čudu kako sam se izvukao! Moram da naglasim da sam bio potpuno trezan i da sam oprezno vozio, kao i uvek, ali čovek nikada ne zna šta može da ga snađe. Neka ovo ide na dušu osobi koja je izazvala sudar i pobegla, meni je najvažnije da sam živ i da nisam nikoga ugrozio. Materijalna šteta je velika, automobil mi je uništen, ali to ću nadoknaditi - rekao je Habibović, koji je posle nesreće postavio i snimak na Fejsbuku, kako bi brojnim ljudima koji su se raspitivali za njegovo zdravlje,

ispričao kako se oseća.

Automobil Emira Habibovića nakon saobraćajke, Foto: Privatna arhiva

Iako je preživeo veliki stres i i dalje trpi bolove, on nije otkazao nastupe.

- Što više budem pevao, manje ću misliti na ovo - zaključio je Emir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trn

    21. januar 2019 | 14:55

    Išao ispred mene i naglo zakočio....alo,ti si dečko kriv što nisi držao rastojanje,saberi se ...

  • Uf

    21. januar 2019 | 14:42

    Pa jel on nekog od nazad mogao da udari ili je njega neko udario nije ista siruacija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA