"Tako mi fališ, moj najdraži": Ćerka Kemala Montena se emotivnim statusom prisetila njenog slavnog oca

Legendarni Kemal Monteno preminuo je pre četiri godine

  • 4

Jedana od najpopularnijih muzičara sa prostora bivše Jugoslavije Kemal Monteno preminuo je na današnji dan, 21. januara, pre četiri godine. Njegova ćerka Lora ga se prisetila i na svom Fejsbuk profilu je objavila emotivan status.

- Sve što je ružno da zaboravim, ali ne ide bez tebe život ko da je stao. 21.01.2019. Tako mi fališ, moj najdraži, noj najbolji, moj najvoljeniji. Volimo te puno dalje od neba - napisala je Lora na društvenoj mreži i objavila Kemalovu pesmu "Bez tebe".

Evo i objave.

Objava Lore Monteno Printskrin: Facebook/Lora Monteno

Kemal Monteno imao je više nego uspešnu karijeru koja je trajala duže od 40 godina. Njegove najpoznatije pesme su "Dušo moje", "Jedne noći u decembru" i druge, a takođe se rado sećamo dueta "Nije htjela" koji je imao sa Oliverom Dragojevićem, "Nekako s proljeća" sa grupom "Crvena jabuka", "Daleko" sa Borisom Novkovićem.

Bio je uspešan kantautor, a pisao je za mnoge kolege poput Arsena Dedića, Olivera Dragojevića, Zdravka Čolića, Terezu Kesoviju i druge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    21. januar 2019 | 20:58

    Kemah je bio car,dovoljno dobra pesma,glas i emocija.Vratih se u mlade dane,slušali smo muziku a nismo gledali u sise,dupeta,tekstove o seksu,alkoholu.Sednes lepo na tavicu,gitara,neko svira i svi pevamo Kemah ljubavne pesme.Slava mu.

  • Nikola S Munjas BA MISAD

    21. januar 2019 | 21:00

    ... PREDIVAN COVEK <3 VJECNA MU SLAVA ++ AMIN <3 AMEN +++

  • qt

    21. januar 2019 | 20:38

    Dusa od čoveka ! Mnogo mi je zao sto nije vise međju nama .😪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA