≫ 

Damir Handanović najavio spektakl: Ovogodišnji FEST će nadmašiti sva očekivanja! (VIDEO)

- FEST počinje 22. februara, trajaće do 3. marta i zaista spremamo brojna iznenađenja. Imaćemo 125 premijera, plejadu filmova u 11 programskih celina i tako dalje - rekao je Handanović

  • 1

Damir Handanović, direktor CEBEF-a,  najavio je da roditelji i deca do 31. januara mogu da dođu na Trg Nikole Pašića i oprobaju se na najvećem klizalištu u Srbiji. Pored klizališta, na Trgu je i edukativna radionica za najmlađe. Klizalište je otvoreno od 9:30 do 22 sata svakog dana.

- Grad Beograd i Srpska napredna stranka konstantno rade. Stalno nudimo besplatan sadržaj za naše građane, uključujući i edukativni sadržaj, radimo predano i rezultati su kvalitetni. Istakao bih da krećemo sa FEST-om koji će ove godine biti znatno bolji nego prethodnih - najavio je Handanović za Pink.

- FEST počinje 22. februara, trajaće do 3. marta i zaista spremamo brojna iznenađenja. Imaćemo 125 premijera, plejadu filmova u 11 programskih celina, i tako dalje... Uživaćemo u FEST-u, a sve detalje o istom objavićemo na konferenciji za štampu koja će biti održana uskoro - poručio je Handanović koji se osvrnuo i na nasilje nad ženama kojeg smo svedoci prethodnih dana, a koje je on oštro osudio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oablo

    26. januar 2019 | 00:44

    Uskoro ocekujem Djoganije na celu Naridnog pozorista.Dotakli smo dno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA