≫ 

Dara pobesnela zbog Vranješa i priče da ima njene gole slike, iz Dubaija mu poslala žestoku poruku!

- Pre skoro godinu dana, fudbaler Ognjen Vranješ počeo je da šalje Dari privatne poruke na Instagramu, ali nikada nije dobio odgovor - kaže izvor

  • 28

Dara Bubamara pružila je u razgovoru za naš portal podršku Jeleni Karleuši u jeku skandala sa Ognjenom Vranješom, nakon čega su se pojavile spekulacije kako fudbaler novosadsku pevačicu navodno ucenjuje njenim eksplicitnim slikama!

Naime, Vranješ je navodno "zapretio" da će objaviti Darine gole fotografije, ali pevačica besno poručuje da je sve izmišljotina.

- Ma, kakve bre moje fotografije kod njega?! On ih nema, zato što ne postoje. To je sve izmislio zato što sam podržala Jelenu. Veliki pozdrav za njega iz Dubaija - poručila je pevačica.

S druge strane, kruži priča da je Ognjen navodno duži vremenski period slao pevačici poruke, ali da nikada nije dobio odgovor.

- Pre skoro godinu dana, fudbaler Ognjen Vranješ počeo je da šalje Dari privatne poruke na Instagramu, ali nikada nije dobio odgovor. Prvo ih ga je ignorisala, jer nije ni znala ko je on, a onda kada je počeo konstantno da piše i bude naporan, morala je da odreaguje. Pošto nije htela da mu bilo šta odgovara i daje mu bilo kakvog povoda da joj i dalje piše, odlučila se na drastičnu meru i blokirala ga je - ispričao je izvor i dodao da se Dara nije uzrujala zbog njegovih navodnih pretnji.

VIDEO: Dara Bubamara pružila podršku Jeleni Karleuši!

VIDEO: Haos na Grandu zbog Karleuše!

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Axel

    24. januar 2019 | 11:37

    Sve bi one da se...a da im ne....a sad im kriv Vranjes. Sve licnost do licnosti. Sve uzorne zene majke.... Uzas

  • Aki

    24. januar 2019 | 14:04

    Pa ovaj bosanski fudbaler je promasio profesiju. Trebalo je da bude fotograf.

  • Messi

    24. januar 2019 | 12:24

    E hvala bogu da se neko nasao da malo spusti na zemlju ove "pevacice"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA