Sloba progovorio o vezi Lune i Marka: Ako su oni srećni, svi smo srećni!

- Tamo je sve očekivano - kaže Sloba

  • 28

Luna Đogani priznala je da joj se trenutni dečko Marko Miljković dopadao još u prvoj sezoni Zadruge, kada je imala aferu sa tada oženjenim Slobodanom Radanovićem.

Iako mu se sigurno ne dopada to što je čuo, u želji da ne navlači gnev fanova i kontrafanova, Radanović je na neki način podržao vezu Lune i Marka.

- Marka znam iz rijalitija, šta god ja da kažem na tu temu ljudi će pogrešno da protumače. Ona je mlada možda su se jedno drugom svideli, zatvoren je prostor, što da ne. Tamo je sve očekivano. Možda postoje i emocije, to je pipljiva tema i ne želim da navlačim nečije simpatije na sebe niti nečiji gnev na sebe, dosta mi je više svega toga. Ako su oni srećni, svi smo srećni - kaže Sloba.

Luna i Sloba u vreme veze, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kaže da ljubav može da se desi bilo gde, ali tvrdi da on nema nikoga.

- Ljubav ne bira mesto i vreme na kom će da te snađe ili neće. To je jednostavno nešto što nam se desi i ne treba ni tragati za nekom ljubavlju na silu. Ako ti je suđeno da ti se dogodi sa nekom osobom, dogodiće ti se na ulici ispred trafike. Trenutno ne razmišljam o tome, baziran sam na karijeru - završava Sloba.

VIDEO: Slobina brutalna reakcija na Kijinu izjavu da je biseksualac

VIDEO: Luna priznala Marku da je imala seks sa Gastozom

(Telegraf.rs/Emisija Premijera)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni sine

    24. januar 2019 | 19:59

    Eeeee slobo sta ti rade nonstop te vracaju na lunu i kiju ti se popnes stepenik iznad ove situacije tebe bivsa zena i novinari vrate 2 stepenika unazad. Jako nezahvalno sta god da kaze ono se protumaci na dva nacina na spram kije kija kaze malo a glupo i dvosmisleno.

  • Nenad Odgovor

    24. januar 2019 | 11:39

    Pa on se Kiji stalno izvinjava. Iako ona piše scenario za sve njegove postupke on se ipak izvinjava. Ne želi da izgubi "venčanu pred Bogom". Ha, ha, ha.. Što se tiče Lune bolje mu je da ćuti. On i Kija su je pošteno namagarčili sve zarad svoje promocije. E pa sad su "poznati" pa neka uživaju. Njih dvoje su za nas dno, dna.Lunu i Marka gledamo i baš su lep par.

  • Pevač

    24. januar 2019 | 10:33

    Slobodan je stavio tačku na tu vezu.A gledajući Lunu u sadašnjoj vezi više je nego evidentno i zašto je to uradio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA