Mesec zaljubljenih u znaku Tonija Cetinskog i nove ljubavne balade "Čekam te"

Biti na vrhu, i tako trideset godina, ali istovremeno ostati skroman i prvenstveno čovek, mogu samo najveći

  • 0
Toni Cetinski Foto: Marko Jovanović

Sve to, ali i više, objedinjuje jedinstveni Tony Cetinski.

Pevač koji uvek u prvi plan stavlja obožavaoce svih generacija, njihovo mišljenje koje stalno osluškuje i koji su mu, motiv da svakim danom radi na sebi, ali i starije kolege, za koje rado ističe, kako su mu na početku karijere svesrdno pomogli, ponovno je oduševio.

Pevač godine, koji je nedavno dobio nagradu 'Oliver Dragojević', uoči meseca zaljubljenih predstavlja novu pesmu i video spot.

Ljubavna balada 'Čekam te', dolazi s Tonijevog aktualnog, izuzetno hvaljenog albuma 'Kao u snu', koji je akustičnim zvukom, oduševio struku i publiku, te postao jedno od najtraženijih i najprodavanijih izdanja.

- Live spot za pjesmu 'Čekam te', ispao je divan i čaroban, baš kao i koncert na Letnoj pozornici u Opatiji. Velika mi je čast raditi sa vrhunskim ljudima i muzičarima poput mojih saradnika. Veliko hvala Elvisu Staniću koji potpisuje produkciju i aranžmane na dve pesme, na aktualnom albumu 'Kao u snu', ali i gušta zasvirati sa nama - poručio je ovom prigodom Tony.

Pored nove pesme i spota, te spomenute nagrade za pevača godine, Tony do kraja ovog meseca, s nestrpljenjem očekuje rezultate, još tri nominacije za prestižne muzičke nagrade.

Tako se u najjačem izboru regionalnih nagrada, Music awards ceremony, u finalnom izboru nalazi sa svojim prošlogodišnjim hitom 'General bez činova'. Sa hitom 'Kao u snu' nalazi se u izboru za pesmu godine Narodnog radija, dok je istovremeno za pevača godine, nominiran u Zlatnom studiju.

Kada se na sve nadodaju brojni koncertni, možemo reći kako će 2019., biti u znaku Tonija Cetinskog.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA