≫ 

Skandal na nacionalnoj televiziji! Mili divljački ošamario Marijanu, ščepao je za vilicu, pa joj vratima ormara lupao o glavu! (VIDEO)

Nasilnik koji ne prestaje da ispoljava agresivnost ponovo je nasrnuo na ženu

  • 68

Milutin Radosavljević Mili divljački je nasrnuo na devojku Marijanu Marković u rijalitiju "Parovi", i to samo zbog toga što je razgovarala sa osobom za koju je on rekao da treba da je izbegava!

Milutin je prvo nekontrolisano ščepao Marijanu za vilicu, ošamario je, ali se nasilništvo na nacionalnoj televiziji tu nije prekinulo, već je Radosavljević uspeo da dođe u poziciju da i nakon ovoga Marijanu maltretira u garderoberu.

Ona je sedela u ćošku, a Milutin joj je u jednom trenutku vratima ormara lupao o glavu!

Nekoliko učesnika rijalitija na Hepi televiziji koji su bili prisutni reagovali su, nakon čega se Milutin sklonio, ali uprkos očiglednom nasilju ovaj učesnik rijalitija nije diskvalifikovan (?!)

Pogledajte snimke nasilja:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

 

Maltretiranje u garderoberu "Parova":

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

 

Marijana priznaje da ju je Mili maltretirao i napolju:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

 

Podsetimo, u avgustu 2018. Marijanu smo snimili ispred Urgentnog centra, prilikom dolaska na pregled nakon batina koje je tada dobila od Milija.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mikabg

    26. januar 2019 | 15:51

    Molim nadlezne da uvedu zabranu javnog emitovanja rialitija ili da se emituju samo za pretplatnike. Ovo je postalo javno propagiranje nasilja i razvrata. Samo jos da im podele drogu i dotaknu dno dna!

  • Igor

    26. januar 2019 | 15:58

    Ukinite ovu moralnu torturu na kanalima sa nacionalnom frekvencijom!!! Vi ste u radiodifuznoj agenciji veci satanisti od ovih vlasnika televizija. Oni to bar rade zbog para!!! Bruka,hoce li policija uhapsiti ovog bolesnika?! Sumnjam!!!

  • misa

    26. januar 2019 | 13:11

    Alo pod hitno zabraniti emitovanje ovakvih glupih emisija. Udaviste nam naciju. Protivnik sam komunizma i Titovog režima ali za ovakve stvari bio je tata mata. Smradovi !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA