≫ 

"Ja u tebi ne vidim nekoga ko će da bude zvezda": Karleuša otkrila kandidatu šta misli o njegovom nastupu, a onda najavila "seču knezova" (FOTO)

- Nemoj da se ljutiš, ali to je moje mišljenje. Sladak si, jako dobro pevaš, jako lepa boja glasa, ziro (nula) zvezdane prašine - rekla je Karleuša

  • 29

U novoj emisiji "Zvezda Granda" prestavido je kandidat Ognen Zdravkovski koji je izveo pesmu Zdravka Čolića "Kao moja mati" i hit Tonija Cetinskog "Onaj ko te ljubi sretan je" Tonija Cetinskog. Nakon svog performansa jedino glas "da" nije dobio od Jelene Karleuše, koja je na kraju rekla šta misli o njegovom nastupu.

- Ja ću biti surovo iskrena., kao i uvek. Ognene, dobro veče. Ti si meni jako simpatičan, jako si sladak dečko, ali... Dve stvari večeras. Nažalost. Prva, ja znam sve Marijine kandidate, mislim da si jedan od lošijih u grupi, pod jedan. Pod dva, ja u tebi ne vidim nekoga ko će da bude zvezda. Nemoj da se ljutiš, ali to je moje mišljenje. Sladak si, jako dobro pevaš, jako lepa boja glasa, ziro (nula) zvezdane prašine. Ti to nisi - rekla je Karleuša i dodala:

Žiri "Zvezda Granda" Printskrin: TV Prva

- I od sada "seča knezova". Ja isto tako mogu da kažem, kada je reč o mojim kandidatima koja ja kao dobar čovek ovde imam najviše, da će tu biti najviše krvoprolića među mojim (kandidatima). Ja to znam, ja sam samo htela da im pružim šansu da im se produži život, ali želim isto tako da kolege budu surovo, surovo iskrene prema mojim kandidatima, da bi najbolji prošli dalje - zaključila je Jelena.

VIDEO: Haos na Grandu zbog Karleuše!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA