≫ 

Nakon što je Čeda javno podržao Karleušu, Vranješ žestokim stihovima Beogradskog sindikata prozvao predsednika LDP-a? (VIDEO)

Stihovi koji se čuju na Vranješovom storiju jesu: "Reči veće su od dela, ego veći je od tela, šta ti znaš niko ne zna, pročito si da si jeb*ač"

  • 39

Ognjen Vranješ oglasio se na Instagramu posle nekoliko dana tišine, a snimak od nekoliko sekundi bio je sasvim dovoljan da se posumnja da je fudbaler hteo da prozove predsednika Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića!

Naime, Vranješ je objavio snimak iz teretane, a kao prateću pesmu stavio je pesmu "Čovek" Beogradskog sindikata, a kroz kompletan video za ovu pesmu na Jutjubu smenjuju se slike Jovanovića, dok je tekst više nego oštar.

Stihovi koji se čuju na Vranješovom storiju jesu: "Reči veće su od dela, ego veći je od tela, šta ti znaš niko ne zna, pročito si da si jeb*ač".

Ognjen Vranješ, Foto: Profimedia/AFP

Podsetimo, Čedomir je na početku skandala između Jelene Karleuše i Ognjena Vranješa stao na stranu svoje drugarice.

Zašto svi koji euforično likuju krišom gledajući fotke JK misle da će tako uspeti da sakriju "mokre snove njih sa njom" kojim su godinama bolesno varali sami sebe? Be strong JK, paćenici nikad nisu bili naš svet - poručio je Čedomir 14. januara putem svog Tviter profila.

Čedina objava u znak podrške Jeleni, Printskrin: Twitter/Ceda_Jovanovic

Karleuša i Jovanović godinama su u prijateljskim odnosima, a poznato je da je JK učestvovala na tribinama i medijskim kampanjama LDP-a.

Poslednji put zajedno su viđeni na Paradi ponosa kada je ona bila kuma Prajda.

Jelena i Čeda, Foto: Telegraf

SNIMAK Vranješa iz tereane na kojem se čuje pomenuta pesma pogledajte u videu na početku teksta.

Na linku ispod poslušajte kompletnu pesmu Beogradskog sindikata:

Podsetimo, Vranješ je 16. januara na Instagram storiju objavio kratak video na kojem gestikulira pucanje, ali ga je vrlo brzo i obrisao. Taj snimak pratila je pesma "Be Faithful", što u prevodu znači "Budi veran".

Kroz tekst pesme su sledeći stihovi: "Nikad nisam znao da postoji ovolika ljubav...", "Nikad nisam imao nekoga da mi pokaže ljubav...", "Svi glupani, budite tihi!"...

Snimak pogledajte u videu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA