≫ 

"Tresem se od treme": Nataša Bekvalac nastup na MAC-u posvećuje svim ženama, a na haljini ima ispisanu emotivnu poruku (VIDEO) (FOTO)

- Ovo nije samo nastup za mene - poručila je Nataša koja je među 15 odabranih na MAC-u

  • 5

Nataša Bekvalac večeras je jedna od muzičkih zvezda koje će nastupiti na najvećem regionalnom spektaklu Music Awards Ceremony (MAC) u Štark areni u Beogradu.

Nataša je došla u dugoj plavoj haljini, a poruka koja je bila ispisana na njoj jeste "Nisi sama". To je ujedno poruka celog nastupa i poruka njene pesme koju će pevati večeras za sve žene.

Nataša Bekvalac/ Foto: Nikola Tomić

- Jako sam ponosna što sam deo ovakvog muzičkog događaja. Budući da sam jedan od 15 odabranih, velika je čast, ali i odgovornost. Ovo nije samo nastup za mene, ovo je proces u kojem sam uživala, koji je za mene duboko emotivan i takav će biti na sceni - poručila je Nataša, a video pogledajte na početku teksta.

Nataša Bekvalac/ Foto: Nikola Tomić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Viki

    29. januar 2019 | 21:28

    Natasa je perfektna. Stilizovana savrseno.

  • Maja

    29. januar 2019 | 21:25

    Ova zena je prelepa.

  • Sandra

    29. januar 2019 | 21:54

    Ko bre stavi onu iz Hrvatske da vodi ovo, dize mi se kosa na glavi kad je cujem kako se gadja "tisucama", "glazbom" i slicno. Bas se pitam da su oni organizovali ovako nesto da li bi dali nekoj nasoj voditeljici da na ekavici vodi program. Bi, ali malo sutra!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA