≫ 

"Previše sam poznat!" Pojavio se u Areni sa kesom na glavi i odneo ubedljivu pobedu u trci za najluđi stajling noći! (FOTO)

"Previše poznat" pisalo je na engleskom jeziku, na kesi koju je poznati muškarac imao na glavi

  • 2
U njega su svi gledali kada se pojavio ispred Arene, Foto: Nikola Tomić

Dok su se svi trudili da što bolje izgledaju na dodeli MAC nagrada u Štark areni, niko nije ni imao vremena da se seti da barem po dolasku napravi neku foru, baš onako kako rade strane zvezde.

Međutim, ipak smo imali jednu osobu koja je odlučila da bude duhovita i drugačija, a reč je o nekome ko je takav i inače, pa mu to nije predstavljalo veliki 'problem'.

To je bio Saša Vidić koji se pred Arenom pojavio sa kartonskom kesom na glavi na kojoj je pisalo "Too Famous", u prevodu "Previše poznat".

Saša Vidić ispred Arene, Foto: Nikola Tomić

Međutim, Saša je odabirom garderobe pokazao zašto sa razlogom može da kritikuje oblačenje javnih ličnosti, jer kod njega promašaja nema.

Arenom su u utorak veče, 29. januara, prošetale brojne poznate ličnosti, a kako su se žene obukle i čiji stajling je najbolji, a čiji najšokantniji, pogledajte OVDE.

VIDEO: Lukas na MAC doveo Sofiju Šašić, pa objasnio zašto je Sonja ostala kod kuće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA