≫ 

Marija Šerifović najavila koncerte "Druga strana ploče", objasnila zašto je izabrala baš 8. mart, i prokomentarisala Karleušin i Natašin nastup na MAC-u (VIDEO)

- Zadovoljna sam i svojim nastupom i, naravno, nagradom. Trudiću se da budem duplo bolja - rekla je Marija za Telegraf, dan nakon što je dobila nagradu za najbolju pevačicu u regionu

  • 0

Nakon što je u utorak, 29. januara, dobila nagradu za najbolju pevačicu u regionu i otvorila spektakularno MAC veče u Štark areni, Marija Šerifović okupila je dan kasnije medije povodom beogradskog koncerta 8. marta u Sava centru i 17.marta u novosadskom Spensu - projektu pod nazivom "Druga strana ploče". 

Marija nam je otkrila da je zadovoljna svojim nastupom i kopletnom organizacijom sinoć održane dodele nagrada i da će se truditi da bude duplo bolja, te da je "Druga strana ploče" nešto sasvim novo što će pružiti publici, a naziv projekta je, ponosno osmislila je sama.

Marija Šerifović/ Foto: Nikola Tomić

- Nekako mi je to bilo potpuno logično, jer sam pokušavala da nađem adekvatan naziv za neku drugu stranu moje ličnosti ili nečega što volim da slušam, da pevam, izvodim i što je repertoar za moju dušu. Mislim da sam ubola najadekvatniji mogući naziv, to sam ja smislila (smeh). Veliki je to izazov, to su ozbiljne pesme, teže od bilo koje moje pesme, tako da će to za mene biti jedan veliki ispit - rekla je Marija, koja je namerno odabrala ovaj poseban datum za sve žene.

- Ženska krhka srca i njihove duše su uglavnom moji fanovi i ljubitelji mojih balada, moje pesme i moje muzike, tako da je to bilo potpuno logično - kaže Marija za Telegraf.

Marija Šerifović/ Foto: Nikola Tomić

Osim toga, prokomentarisala je i nastup svojih koleginica Jelene Karleuše i Nataše Bekvalac, koje su sinoć izazvale pravi bum.

- Čestitam i Jeleni i Nataši na super nastupu i drago mi je bilo da je tolika količina kolega na jednom mestu, što se zaista retko dešava - rekla je Marija, a kompletan razgovor sa najboljom pevačicom u regionu pogledajte u videu na početku teksta.

(B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA