≫ 

Uhapšen sin Sinana Sakića koji je služio kaznu zbog ubistva

Sinanov sin je ua prilu 2018. godine izašao iz zatvora, a sada je ponovo uhapšen zbog razbojništva

  • 9

Sin preminulog pevača Sinana Sakića, Rašid Sakić, u sredu uveče, 30. januara, ponovo je uhapšen nakon što je u Loznici pretukao i opljačkao jednog krojača.

Prema nezvaničnim informacijama, Rašid i njegov prijatelj M.Č. su upali u krojačevu radnju, gazdu pretukli i opljačkali, a nakon toga mirno otišli u kafić i naručili piće. Tamo ih je uhapsila policija kojoj je opljačkani i pretučeni krojač prijavio razbojništvo.

Sinanov najstariji sin je privođen još kao maloletnik i to zbog nasilničkog ponašanja, nanošenja teških povreda, napada, pokušaja ubistva i iznude. Tim putem je nastavio i kada je napunio 18 godina.

Foto: Facebook/Djulkica Sakić Amzić, Marko Jovanović

Poslednji put iz zatvora je pušten sredinom aprila prošle godine, nakon što je u Padinskoj skeli odslužio dvanaestogodišnju kaznu zbog ubistva Dragoljuba Despotovića i pokušaja likvidacije Radomira Lazića, kao i posedovanja droge, 22. maja 2002. godine u Loznici.

Samo nekoliko nedelja posle Rašidovog puštanja iz zatvora, tačnije 1. juna, njegov otac Sinan preminuo je u porodičnom stanu u Beogradu, na Dorćolu, u 62. godini života. Legendarni pevač nije odobravao ono čime mu se sin bavi, a u intervjuima je priznao da je sina u zatvoru posetio samo jednom, dok ga u bolnici nije obišao.

Sinan Sakić/ Foto: ATA Images

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eni

    31. januar 2019 | 17:48

    Sinan je bio zvezda ,ali sta je mogao da radi kad je ovaj punoletan ,nisu ivek roditelji krivi ,pogotovo ne kad su deca ovako nenormalna .A Ovog razbojnika i ubicu ne treba ni vaditi iz zatvora ,jer nije za normalan zivot i da opet izadje opet ce nekog napasti ili ubiti .

  • Nbg

    31. januar 2019 | 16:44

    Kakav indijanac..i ne zasluzuje da bude na slobodi!!

  • Radojka

    31. januar 2019 | 19:26

    Zar uopšte ovakav čovek zaslužuje slobodu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA