≫ 

"Taj najobičniji kuvani pacov... Meni da je napravio tako nešto, ja bih mu presudila na svoj način": Mira Škorić stala na Karleušinu stranu i žestoko osula paljbu po Vranješu

- Jelena je i u ovoj situaciji pokazala da je dama. Stoički se izborila sa celom pričom - rekla je pevačica

  • 35

Mira Škorić stala je u odbranu Jelene Karleuše i žestoko kritikovala Ognjena Vranješa nakon skandala o kojem se uveliko piše u medijima. Pevačica je navela da je JK stoički ovo podnela.

- Jelena je i u ovoj situaciji pokazala da je dama. Stoički se izborila sa celom pričom. Danas je tehnologija toliko napredovala da bi neko ko je dokon mogao i moju običnu sliku da izmontira i da mi napravi seks-skandal. Taj nebitnjaković, taj najobičniji kuvani pacov ima sreće što je Karleuša dostojanstvena. Meni da je napravio tako nešto, ja bih mu presudila na svoj način, ne bi me interesovali sudovi i zakoni - rekla je Mira Škorić za Informer i dodala:

- Svi oni koji su likovali nad Jeleninom mukom sad mogu samo da se jedu i da umru od muke jer je ona nikad jača - navela je pevačica.

VIDEO: Karleuša zamalo otkrila previše na Grandu:

(Telegraf.rs/izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RSK

    1. februar 2019 | 02:12

    Nema d od dame!!!

  • 123..

    31. januar 2019 | 23:52

    Alo bre, koga vi branite! Ko je koga var'o! Branite zenu koja je varala! Ispade na kraju zrtva. Ovi sto je brane prepoznaju se u njoj!

  • Samo kazem

    31. januar 2019 | 23:58

    Na stranu sto je Vranjes ljakse neopevani, braniti zenu koja je varala muza je skandalcina. Ni d od dame

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA