Spektakl za pamćenje: Povratnički koncert "Korni grupe" u "Sava centru" oduševio publiku (VIDEO)

"Sava centrom" orili su se veliki hitovi kao što su "Devojčice mala", "Prvo svetlo", "Čovek i pas", "Ti samo budi dovoljno daleko", "Dinamit", "Glas sa obale boja"

  • 2

Legendarni bend jugoslovenske rok scene "Korni grupa" održala je večeras povratnički koncert na sceni beogradskog "Sava centra". Publika je sa oduševljenjem dočekala veoma uvežban bend koji je izvodio svoje velike hitove kao što su "Devojčice mala", "Prvo svetlo", "Čovek i pas", "Ti samo budi dovoljno daleko", "Dinamit", "Glas sa obale boja"....

Bendu su se na pozornici u različitim pesmama pridružili gosti, u ulozi vodećeg vokala, koji su sa velikom lakoćom oživljavali himne progresivnog roka.

Goran Šepa-Gale, Dejan Cukić, Zoran Šandorov i Dušan Svilar najavili su svojim glasovnim mogućnostima veliko finale koncerta u kojem se "Korni grupi" na sceni Sava centra pridružio fantastični Dado Topić.

On je na oduševljenje publike otpevao pesme "Jedna žena" i "Etida".

Prvi bis je bio rezervisan za duet sa Cukićem u numeri "Trla baba lan".

Na kraju koncerta svi protagonisti ovog prvorazrednog muzičkog događaja otpevali su veliki hit "Korni grupe" - "Mojoj generaciji".

Publika je ovacijama ispratila "Korni grupu" i njihove goste sa scene "Sava centra".

Kako je izgledao nastup, pogledajte na snimku iznad teksta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA