≫ 

Veljko Ražnatović otkrio koji ritual ima i šta njegova verenica Bogdana mora da uradi pre svakog njegovog bokserskog meča! (VIDEO)

Veljko kaže da mu je Bogdana najveća podrška i da ga bodri iz prvih redova, pa je samim tim postala i član ekipe

  • 0

Veljko Ražnatović, snin folk pevačice Cece Ražnatović gostovao je u emisiji "Novo jutro" na Pink televiziji gde je pričao o bokserskoj karijeri i tom prilikom otkrio koji ritual ima pre svag meča, a tiče se njegove verenice Bogdane Rodić.

- Ona je uvek tu u prvim redovima. Ona je član ekipe. Imamo mi ritual, ona mora da mi poljubi obe ruke pre nego što stavim rukavice. Na svakim imam karmin njen i onda ulećem u ring. To nam je neki ritualčić - rekao je Veljko kroz osmeh.

Veljko i Bogdana Rodić, Foto: Nikola Tomić

Veljko je potom rekao da Ceca, a ni Anastasija još nisu bile ni na jednom njegovom meču, ali da će sestra prisustvovati samo onim najbitnijim.

- Sestra još nije bila ni na jednom, kao ni majka... Ali sestra nema problem, ja mislim da će doći da gleda kad tad, nego ja neću da je zovem dok ne bude nešto kao ovo recimo što će biti u Jagodini ili ovo što će biti u "Ranko Žeravica" hali. To će doći da gleda jer će to biti ozbiljni mečevi - rekao je Veljko.

Pogledajte šta je Veljko rekao o boksu i svojim mečevima na snimku ispod teksta:

VIDEO: Opčinjen sam njom, to je neka opsesija i ludilo, ljubav: Veljko nikada ovako nije govorio o svojoj budućoj ženi:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA