Van Gogh je objavio još jednu pesmu: Poslušajte novu koncertnu himnu grupe (VIDEO)

Ovom prilikom grupa najavljuje i prvi spot snimljen za pesmu "Možda baš sad" koja je ujedno i treći radijski singl, a njegovu premijeru najavljuju za prvu polovinu februara

  • 3

Grupa Van Gogh posle skoro dva meseca od premijernog emitovanja svog prvog singla pesme "Za suze nema vremena", koja je za kratko vreme postala hit na mnogim regionalnim radio stanicama, s ponosom predstavlja novi radijski singl.

Po mišljenju mnogih koji su pesmu čuli, reč je o "novoj koncertnoj himni" grupe Van Gogh, pesmi temperamentnog ritma i stadionski pevljivog refrena, pesmi pod nazivom "Više te ne volim ko pre" sa budućeg, desetog po redu studijskog albuma grupe "More bez obala", koji će se pod etiketom Van Gogh Produkcije, pojaviti na trzištu 13. februara 2019. a izdanje će takođe biti dostupno na svim aktuelnim download platformama.

Ovom prilikom grupa najavljuje i prvi spot snimljen za pesmu "Možda baš sad" koja je ujedno i treći radijski singl, a njegovu premijeru najavljuju za prvu polovinu februara.

Više informacija o samom izdanju i turneji "Van Gogh 2019" možete pronaći na oficijalnom (musicvangogh) You Tube, FB, Instagram i Twitter profilu grupe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA