≫ 

Ona će pevati na svadbi Bogdane Rodić i Veljka Ražnatovića, a spisak pesama već je počela da sprema!

- Ima dosta lepih numera koje volim. Odlučila sam da napravim spisak omiljenih, da se ne bi dogodilo da na svadbi neke ne mogu da se setim - rekla je Ražnatovićeva

  • 3
Veljko Ražnatović Bogdana Rodić rođendan Nebojša Bojović Foto: ATA Images

Kako stvari stoje Veljko Ražnatović na leto bi trebalo da se oženi verenicom Bogdanom Rodić, koju je u njenoj porodičnoj kući u Titelu zaprosio 14. novembra 2018. godine.

Iako datum venčanja još uvek nije preciziran, ono što se zna jeste to ko će pevati na slavlju. Pored mnogo pevača koji će zabavljati goste, ona koja je već počela da se priprema jeste ni manje ni više nego Veljkova sestra Anastasija.

- Sigurna sam da će oboje želeti da budu ispoštovani svi naši običaji, tako da će tu sigurno biti puno posla. Neću želeti da to prepustimo nekom drugom, tako da ću im priteći u pomoć - počela je Anastasija.

Anastasija i Veljko, Foto: ATA Images

- Još uvek nisam dobila neki konkretan zadatak, niti obavezu kada je njihova svadba u pitanju. Veljko će mi sigurno dodeliti neku ulogu i daću svoj maksimum da ispunim sva očekivanja - objasnila je, a onda je otkrila da je već počela da priprema spisak numera za svadbu.

Bogdana i Anastasija odlično se slažu, Foto: Instagram

- Ima dosta lepih numera koje volim. Odlučila sam da napravim spisak omiljenih, da se ne bi dogodilo da na svadbi neke ne mogu da se setim - rekla je Ražnatovićeva za Informer.

VIDEO: Anastasija otkrila šta joj Ceca kaže svaki put kad promeni frizuru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA