≫ 

"Ne želim da pričam tužnu priču..." Voditeljka Hepija objavila sliku na kojoj doji sina, pa svim ženama uputila snažnu poruku (FOTO)

- Zastrašujuće je da u Srbiji svaka osma žena doji, dojenje vise nije popularno čak je na javnim mestima sramotno! - poručila je Jelena

  • 10

Voditeljna televizije "Hepi" Jelena Dimitrijević porodila se u oktobru 2017. godine i na svet donela dečaka, a sada se oglasila na društvenim mrežama i uz fotografije na kojoj doji sina svim trudnicama uputila jaku poruku.

- Biti hrabar, verovati, menjati sebe i svet koliko je to moguće to su neke od mojih uloga. Evo prošlo je više od godinu dana mog razmišljanja da li da javno skrenem pažnju trudnicama, porodiljama kada je u pitanju dojenje koje može biti najlepše i najgore ako nemate podršku partnera, zdravstvenog osoblja ili same sebi nista jak oslonac. Zastrašujuće je da u Srbiji svaka osma žena doji, dojenje vise nije popularno čak je na javnim mestima sramotno! Porodilje, majke, žene, heroine, znam da nije lako ali se može - poručila je voditeljka uz fotografiju na kojoj doji svoju bebu.

 
 
 
View this post on Instagram
Biti hrabar ,verovati ,menjati sebe i svet koliko je to moguće to su neke od mojih uloga Evo prošlo je više od godinu dana mog razmišljanja da li da javno skrenem pažnju trudnicama porodiljama kada je u pitanju dojenje koje može biti najlepše i najgore ako nemate podršku partnera ,zdravstvenog osoblja ili same sebi nista jak oslonac. Zastrašujuće je da u  Srbiji svaka osma žena doji, dojenje vise nije popularno čak je na javnim mestima sramotno! Porodilje,majke,žene, heroine,znam da nije lako ali se može#jelenadimitrijevic #breastfeeding #parents Ne želim da pričam tužnu priču nekih majki koje su izgubile mleko zbog stresa i raznih drugih okolnosti, samo želim da kažem da laktacija zapravo majčino mleko i kad se izgubi stane može da se povrati na razne načine i nemojte se plašiti uvek se sve može i postoje osobe koje će vas razumeti i dati savet jedna od njih sam ja.JD Roditelji krasni budite svesni da je majčino mleko najveci dar koji majka daje detetu za ceo život. Ono sadrži sve sto je potrebno za fizički, psihički ,socijalni ,emocionalni razvoj, razvoj svih čula inteligencije, štiti od raznih bolesti...itd #podrskadojenju #jelenadimitrijevicA post shared by Jelena Dimitrijevic (@_jelena_dimitrijevic) on

VIDEO: Od sada će i očevi moći da doje bebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anja

    7. februar 2019 | 23:01

    Uzivaj u svakom trenu, nema lepseg osecaja. Na zalsot , dojenje je sramno na javnim mestima...a rijaliti i ostali sto prati to nije sramno. Eeeee Srbijo zemljo medju sljivama.

  • Ok

    7. februar 2019 | 23:43

    Kad je normalno da doji dete na javnom mestu onda neka se i porodi na istom. Dojenje je veza između majke i deteta. Nesto vise od pukog hranjenja. I to treba da se radi na diskretan nacin. Zbog toga je to tako kod naroda trazeno. A ne sto bi se stideli sise.

  • Qwer

    8. februar 2019 | 00:33

    Ne smeta mi kad vidim majku da doji svoje dete na javnom mestu, niti to osuđujem. Majke, dojite svoju decu, vaše mleko je nezamenjiva hrana za vaše bebe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA