≫ 

Aca Lukas progovorio o sudaru i otkrio zašto je otišao sa lica mesta

Pevač je 4. februara svojim automobilom naleteo na autobus i otišao ne sačekavši uviđaj

  • 19

Aca Lukas je, kako smo prvi objavili, u ponedeljak 4. februara, na uglu ulice Veljka Lukića Kurjaka i Bulevara oslobođenja kolima naleteo na zadnji deo autobusa, nakon čega se udaljio sa lica mesta.

Odmah nakon toga, policija je Lukasa pronašla na mestu prebivališta u Beogradu, gde su od pevača uzeli izjavu. Za nezgodu neće odgovarati, niti je potrebno da plati bilo kakvu materijalnu štetu na autobusu, s obzirom na to da je minimalna, za razliku od Lukasovog automobila koji je pretrpeo veću štetu.

Situaciju je prokomentarisao i sam Lukas, koji je objasnio zbog čega je otišao sa mesta nezgode.

- Rekli su mi da sačekam uviđaj, a ja sam rekao: "Vidi, skuplje je i ceo dan da čekam uviđaj i da se jurcam po raznoraznim ustanovama... Ja ću to da rešim". Šta bi bilo da sam poginuo, ne daj Bože, negde usput, i recimo šta da kažeš ljudima? Da me iznesu onako mrtvog... Ja to pričam tako, jer teram to od sebe. Morbidno je - izjavio je Aca za emisiju "Ekskluzivno".

Aca Lukas/ Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Lukas: Ja volim ljude, i ljudi vole mene, i vole da me slušaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vasa paris

    8. februar 2019 | 16:53

    Pa ja bih dobio 30 dana pritvora za ovakvo ponasanje a ti mozes kao javna licnost to nema veze sa zakonom on vazi za sve isto.

  • DARKO 100%

    8. februar 2019 | 16:49

    Svi treba da budu jednako pred zakonom,zvao se on ili ona neznam kako, i sta ko godj radio ako je do zakona i pravdeMi smo jedini na svetu ciji arsini imaju dvojako znacenje jedno za sirotinju a drugo za budze

  • Besna Glista

    8. februar 2019 | 17:04

    Pa da on će to da reši. Pa samo za to bahaćenje treba da ga oderu od kazne. Šta znači imam pare i platiću ko j**e zakone? U Americi policija je posebno 'blagonaklona' prema tim poznatim facama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA