≫ 

Prvi javni poljubac Miloša Bikovića i lepe Barbare pao u liftu na Dan zaljubljenih, a evo šta je glumac poručio uz sliku! (FOTO)

Miloš Biković objavio je romantičan selfi sa lepšom polovinom, u skladu sa današnjim danom

  • 4
Miloš Biković i Barbara Tatalović/ Foto: ATA Images

Miloš Biković i njegova lepa devojka Barbara Tatalović su u skladu sa današnjim praznikom, Danom zaljubljenih, podelili sa fanovima jednu ljubavnu fotografiju.

Uspešan srpski glumac i njegova lepša polovina, sa kojom se zabavlja već nekoliko meseci su napravili jedan selfi u liftu u kojem je pao jedan sočni francuski poljubac.

Ne slavimo... nego samo onako - napisao je glumac uz fotografiju, koja je za 15 minuta prikupila skoro 38 hiljada lajkova.

Prvi javni poljubac Miloša i lepe Barbare/ Foto: instagram/bikovic

Iako ga Barbara redovno prati na svim dešavanjima i ovo nije njihova prva zajednička slika, Miloš je prvi put objavio njihov poljubac, čime je iznenadio fanove. A s obzirom na to da je 14. februar poseban dan za sve zaljubljene i one koji se tako osećaju, nema sumnje da je glumac do ušiju zaljubljen u lepu brinetu.

Kako je Barbara nedavno čestitala Milošu 31. rođendan pogledajte OVDE.

VIDEO: Biković hteo da se pohvali kako barata pištoljem, a onda se sve izmaklo kontroli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    14. februar 2019 | 16:12

    Ja mislio da ce ko Srbin da se slika u nekom vinogradu sa svojom lepsom polovinom i da cestita svim Srbima Sv Trifuna zastitnika vinogradara u skladu danasnjeg dana pravoslavnog svetca sv Trfuna, za katolike je sv Valentinovo , dan ljubavi, Nemam nista protiv ljubavi samo da se neke stvari postave na pravo mesto svim Srbima zelim svaki dan ljubavi ,,onome ko zudi za ljubavlju i kome je potrebna samo ljubav njegova trpeza se zove AGAPE

  • 👍

    14. februar 2019 | 16:00

    ❤+❤=❤❤❤

  • Tačkica

    14. februar 2019 | 16:19

    Lepa im je slika. 🥰

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA