≫ 

Jedan je Čola! Zdravko Čolić iznenadio radnicu na aerodromu, zbog onoga što joj je priredio ovaj dan će pamtiti do kraja života! (VIDEO)

Zato je Čola najveća zvezda na Balkanu

  • 13
Zdravko Čolić/ Foto: Marko Jovanović

Popularni pevač Zdravko Čolić nakon upešnog koncerta u Herceg Novom iznenadio je, ali i oduševio sve svojim gestom i ulepšao dan jednoj Maji.

Pevač je na podgoričkom aerodromu devojci koja radi kao službenica otpevao svoju  pesmu "Moja draga", a zatim je i poljubio u obraz.

Iznenađena devojka nije skidala osmeh sa lica, a kada ju je popularni pevač i poljubio, Maja nije mogla da sakrije oduševljenje.

- Zdravko Čolić sinoć je održao koncert u Herceg Novom, a večeras je otpevao i koji stih na podgoričkom aerodromu našoj Maji! Jedan je Čola - piše u opisu snimka koji je obišao društvene mreže.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Aerodromi Crne Gore (@aerodromi_cg) on

Zdravkov i Majin snimak atrakcija je na Internetu, a popularni pevač pobrao je sve simpatije i reči hvale jer je ovim gestom dokazao zašto važi za jednu od najvećih zvezda na Balkanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA