Milica Milša nikada nije otkrila ko je otac njenog sina kojem je dala neobično ime i svoje prezime, a evo kako on izgleda! (FOTO)

Glumica retko priča o detaljima iz svog privatnog života

  • 17
Milica Milša Foto: Telegraf

Glumica Milica Milša uživa u skladnom braku sa Žarkom Jokanovićem već 20 godina, a svom privatnom životu retko govori. Njen centar sveta je sin, a o njegovom ocu gotovo da nikada ne priča.

Miličin sin Antonije Isaković prošle godine odbranio je diplomski rad, a neobično ime dobio je po dedi, koji je bio veliki borac protiv fašizma.

- Bila sam veoma ponosna na svog sina kada je diplomirao, i Žarko i ja plakali smo od sreće. Iako već pet godina ne živi s nama, čini mi se da sam tek sada shvatila da više nije beba i da je odrastao čovek - rekla je ranije Milica koja je otkrila i planove svog mezimca:

 
 
 
View this post on Instagram
Srećan rođendan, lepi naš sine. Ponosni i srećni, najviše na svetu vole te mama i tata Antonije A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok) on

- Antonije ima ambiciozne planove za budućnost, ali mislim da još nije vreme da se priča o njima. Sada će se fokusirati na svoje doškolovanje, u kome će verujem biti podjednako uspešan kao i do sada jer mu je prosek na fakultetu bio 9.8.

Završetak sinovljevih studija podstakao je lepu glumicu da se seti mnogih detalja u vezi s njegovim odrastanjem, ali i perioda kada je bila samohrana majka i kada je vodila računa o njemu uz pomoć svojih roditelja.

Milica Milša, Printskrin: TV Pink

- Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca - rekla je Milica.

Milica Milša sa suprugom Žarkom, Foto: Promo

(Telegraf.rs/Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    15. februar 2019 | 16:41

    Nije mi jasno zasto se komentarise u negativnom konteksu ova porodica. Prvi put je zena objavila sliku sina i pohvalila ga a Vi uaa. Sramota.

  • V

    15. februar 2019 | 14:53

    Sta ste zapeli zenu mozda i ona ne zna.

  • Dusan

    15. februar 2019 | 14:19

    Respekt za celu porodicu! Mnogi bi mogli da se ugledaju na njih. Ali nema skandala, nema prljavstine, vec samo obrazovanje i kultura, a to u Srbiji odavno nije "IN".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA