≫ 

Dea Đurđević i dalje u šok sobi, posete nisu dozvoljene: Detalji stanja srpske voditeljke

Mijatović dodaje da se Dea nalazi na odeljenju intenzivne nege VMA i da tamo ima svu pažnju.

  • 8

Novinar Televizije Pink i verenik Dee Đurđević, Mladen Mijatović izjavio je da je zdravstveno stanje voditeljke dobro i da sve protiče u najboljem redu.

- Oporavak, prema rečima lekara, ide dobro. Lekari su zadovoljni Deinim psihičkim stanjem. Povrede se saniraju i sve protiče u najboljem redu - rekao je Mijatović za Novo jutro TV Pink.

Mijatović dodaje da se Dea nalazi na odeljenju intenzivne nege VMA i da tamo ima svu pažnju.

- Pošto se nalazi u šok sobi, a epidemija je gripa, posete nisu dozvoljene. Doktor Bumbaširević, koji je uradio operaciju pre 10 dana, Deu obilazi svaki dan, sve se obavlja kako je predviđeno - kaže Mijatović.

On kaže da očekuje da oporavak bude brzo okončan i da se Dea uskoro vrati na svoje radno mesto.

- Dea je puna pozitivne energije, trudi se da pomogne lekarima i svima koji brinu o njoj, iskasuje zahvalnost svim ljudima koji su joj uputili podršku. Ona nema telefon kod sebe, ali se raspituje i kako je u Novom jutru - izjavio je Mijatović.

VIDEO: Mladen Mijatović izveštava o nesreći svoje verenice Dee Đurđević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lady

    17. februar 2019 | 09:46

    Uz duzno postovanje, ko je ona da je dr. Bumbasirevic obilazi svaki dan? Znate li vi koliko dece i mladih dozivi istu sudbinu pa nema prilike ni na pregled da ode kod neke “velicine”?

  • Dragana

    17. februar 2019 | 10:18

    @lady Ja sam "obican mali covek" i odstranjena mi je zucna kesa. Doktor koji me je operisao je svoje pacijente obilazio svaki dan i vikendom kad ne radi. Nije pravio razliku ko je kakvu intervenciju imao, isto je tretirao pacijenta koji je operisan od karcinoma debelog creva i onog ko je samo bruh operisao. Samo to novinare nije zanimalo, nisu doktori krivi sto nekad imaju pacijenta koji je medijska licnost.

  • Ostina

    17. februar 2019 | 09:40

    Dea sve najbolje ti zelim. Uspesan i brz oporavak, zdravlje, ljubav, srecu i ostalo po zelji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA