≫ 

"Varao je verenicu sa mnom, a zbog ovoga sam odlučila da to i kažem javno!" Pevačica stala pred kamere i iznela detalje odnosa sa Bubom Korelijem! (VIDEO)

- Četiri i po meseca je trajalo, to je bio turbulentan odnos koji je nastao, kad se sastave dve perverzne lude glave. On je neko ko voli žene kao ja - rekla je Irma

  • 7

Bivša učesnica "Parova", pevačica Irma Sejranić, izjavila je u emisiji "Upoznajte Parove" da je navodno bila u vezi sa Bubom Korelijem, koji godinama unazad ima verenicu!

Kako je rekla, reč je o nezvaničnoj vezi.

- To je istina, nije problem ja ću reći. Ja sam imala neku nezvaničnu vezu sa Bubom Korelijem, par ljudi u rijalitiju je to znalo. Sanjala sam ga danas, ne znam zašto uvek mi nekako dođe u san. Četiri i po meseca je trajalo, to je bio turbulentan odnos koji je nastao, kad se sastave dve perverzne lude glave. On je neko ko voli žene kao ja - rekla je Irma.

Jasmina Đuderija i Buba Koreli, Foto: Instagram/jasmina_djuderija

Ona mu nije supruga, ona mu je verenica! Pitala sam ga hiljadu puta kad ćeš se ženiti, ne namerava još uvek. Nju oslovaljava sa svojom suprugom jer su 10 godina zajedno. Ona je kontra od mene, mirna, a ja sam lavica - objasnila je Sejranićeva.

- Znači on je svoju verenicu-ženu varao sa tobom? - pitala ju je voditeljka.

Irma Sejranić Ilić, Foto: instagram/Irma Sejranic Ilic

- Pre ulaska u rijaliti, ja sam došla da potpišem 13. septembra ugovor. Mi smo se našli ovde u Beogradu u jednom kafiću. Ja sam njemu tad rekla da ulazim u rijaliti i da sam potpisala ugovor, kasnije smo se našli u hotelu. Rekao je da će me gledati, a ja sam u tom trenutku otišla za Tuzlu, on je ostao u Beogradu - ispričala je Irma.

Irma Sejranić Ilić, Foto: instagram/Irma Sejranic Ilic

Kako je rekla, Buba ju je kasnije blokirao, a to neće da mu oprosti.

- Ja to ne praštam, pogotovo zato što sam ćutala sve to vreme i nisam pričala o tome javno, niti sam imala nameru da pokvarim taj njegov odnos. Mene je to generalno jako povredilo zato što mislim da je ispao klošar - objasnila je.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on

VIDEO: Upala u studio i šokirala ih: Ovako je izgledao prvi susret Kije sa Bubom i Jalom nakon što su je javno podržali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.

    17. februar 2019 | 10:25

    Rubrika Jet Set 🙈 ja zaista pojma nemam ko su uopšte ovi likovi 🙊.

  • Dragan V

    17. februar 2019 | 09:48

    Izaci iz anonimnosti,popuniti jednu novinsku stranicu..A cast,moral,postenje,to je obicno u drugom planu.Kazes ona je dobra,mirna.A ti si lavica,e ja mislim da ako si ti lavica,ona je carica.Pa sad veliki ljubavnik neka bira?Pod uslovom da carica,ne pronadje pravog cara..

  • Boban

    17. februar 2019 | 12:21

    Neki put se pitam gde ja zivim, kad nisam ni primetio da su neki postali VIP.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA