"Nedavno smo se družili... Gledam snimke i ne mogu da verujem"... Boban Rajović u suzama o Šabanu

Pevača je mnogo potresla vest o smrti njegovog velikog prijatelja

  • 0

Porodica, prijatelji i kolege opraštaju se od jedne od najvećih legendi narodne muzike, Šabana Šaulića, koji je noćas nastradao u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Jedan od njegovih velikih prijatelja koji ne mogu da veruju da Šabana više nema je i Boban Rajović.

- Mnogo me je ovo potreslo. Nedavno smo se družili, pevali. Gledam neke snimke i ne mogu da verujem... Oprostite, ne mogu više da pričam o tome. Neka mu je laka zemlja - rekao je za Telegraf Boban Rajović.

"Kralj narodne muzike" nastradao je jutros posle nastupa u Nemačkoj, u okolini Bilefelda. Spasilačke ekipe o nesreći su obaveštene u 6:50 časova ujutru.

Do 9:30 časova put je bio neprohodan, pošto su vatrogasci dva sata četvoro povređenih ljudi izvlačili iz smrskanih kola.

Jezive fotografije s mesta nesreće pogledajte u tekstu OVDE.

Istraga o ovoj nesreći je u toku, ali prema prvim informacijama se pretpostavlja da je vozač (34), koji je skrivio nesreću i udario u automobil u koje je bio Šaban Šaulić, bio u alkoholisanom stanju i da je vozio bez dozvole!

Upravo tom vozaču "mazde" je uzeta krv. Više o tome čitajte OVDE

VIDEO: Poslednji nastup Šabana pre teške saobraćajne nesreće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA