≫ 

"Juče sam bila sa Šabanom u avionu i izgovorio mi je rečenicu koja mi odzvanja u ušima" (VIDEO)

Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Bifild-Butersloh, u noći između subote na nedelju (16. na 17. februar).

  • 6

Seka Aleksić u suzama je izašla iz aviona, po povratku sa nastupa koji je prethodne noći imala.

- Potpuno je prirodno i normalno da upućujem saučešće, ali znate šta, u ovakvim trenucima ljudi ostaju nemi... Ne znam ni šta bih rekla, kakvu reč utehe, ni bilo šta... Potreslo nas je sve. Keba je doputovao sa mnom, čovek je preplakao ceo let - počela je Seka.

Pevačica je u subotu, kada je putovala u Nemačku, bila u avionu upravo sa tragično stradalim kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem.

Juče smo zajedno otišli, preko Beča, presedali smo nešto za Nemačku... Pričali smo neke naše dogodovštine sa nastupa, sa svega... Rekao je jednu rečenicu koja mi odzvanja u ušima, a to je da... sreća pa se vraća kući direktnim letom, da ne preseda, i eto... Žalosno - jedva je izgovorila Seka.

Šaban Šaulić poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Bifild-Butersloh, u noći između subote na nedelju (16. na 17. februar).

Video-razgovor sa Sekom pogledajte na početku našeg teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Небојша

    17. februar 2019 | 17:56

    Некатијевечнаславаихвалапочивајумиру

  • Cecili

    17. februar 2019 | 18:30

    Otisao je najbolji ikada. I tesko da ce se neko pojaviti takvih glasovnih mogucnosti! Ceo dan sam preplakala i ipak ne verujem da vise nema KRALJA. Hvala Ti sto si takav postojao i neka Ti je vecna slava

  • Небојша

    17. februar 2019 | 17:52

    Некатијевечнаславаихвала

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA