≫ 

Šaban je za tri meseca trebalo da oženi sina MIhajla: Neostvarena želja kralja narodne muzike bila je da peva na svadbi svog naslednika

- Ništa bolje i više ne bih poželeo, nego kako se odvijao moj život i moja karijera i baš ništa ne bih menjao, jer sam ostvaren i srećan čovek - rekao je Šaban svojevremeno u jednom intervjuu

  • 7

Legendarni pevač Šaban Šaulić preminuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj. Kralj narodne muzike ostvario je dubok trag, a njegova neostvarena želja je bila ta da peva na svadbi svog sina Mihajla. Naime, svadba Šaulićevog naslednika trebalo je da za tri meseca.

- Još samo da dočekam da oženim sina, jer mi je, danas, jedina neostvarena želja da zapevam na njegovoj svadbi i igram se sa njegovom decom. Ništa bolje i više ne bih poželeo, nego kako se odvijao moj život i moja karijera i baš ništa ne bih menjao, jer sam ostvaren i srećan čovek - rekao je Šaban svojevremeno u jednom intervjuu.

Podsetimo, Šaban Šaulić je nastradao u saobraćajnom udesu, kada se automobil marke "mazda" zakucao u automobil u kojem se nalazio pevač.

VIDEO: Ove reči Šabana Šaulića o važnim stvarima u životu jače su nego sve otpevane pesme:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mm

    18. februar 2019 | 23:35

    Sapke legendo

  • boki

    19. februar 2019 | 00:01

    Zivot nam je od Boga a i smrt takodje. Blago onom ko to shvati lakse ce mu biti Eto iako Saban nije verovao u Boga On ga je veliko nagradio. Podario mu je decu i unucice i sve ih ostavlja zive i zdrave za sobom a oni ce se mnoziti i spominjati ga. To mu je najveci trofej i kruna. Sto on nije stigao neka dopune oni. Slava Bogu

  • Nikola

    19. februar 2019 | 00:33

    Šteta za Šabana, svaki otac posebno želi da doživi svadbu svog sina, pitam se samo, šta je Mihajlo čekao toliko dugo da bi se oženio. Ima on lepih godina, u petoj je deceniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA