≫ 

Samo je ona uspela da rasplače kralja: Prijovićka je otpevala Šabanu omiljenu pesmu, a njegova reakcija steže srce (VIDEO)

Prijovićka je Šabanu zapevala njegovu omiljenu pesmu "Uvek si mi govorila, majko moja draga"

  • 22
Aleksandra Prijović peva Šabanu Šauliću/ Printskrin:Youtube

Pevačica Aleksandra Prijović je svojom emocijom, ali i svojim glasom, uspela da na proslavi rođenja unuke Šabana Šaulića, Une, rasplače kralja narodne muzike.

Naime, dok je Aleksandra pevala "Uvek si mi govorila, majko moja draga" Šaban je slavio u suzama, a u jednom trenutku je Aleksandru uštinuo za obraz, počastio evrima i sočno opsovao vođen emocijama koje su ga pogodile.

Aleksandra je nastavila da peva, i sama shvatvši da je Šabana jako pogodila pesma, ali i emocija koju ima pevačica dok peva njegovu omiljenu pesmu.

Printskrin: Youtube

- Uvek ću biti ponosna na to što sam živela u vreme Šabana Šaulića i nikada neću zaboraviti sve njegove savete i podršku i zauvek će ostati u mom srcu. Jedan jedini, neponovljivi, kralj - izjavila je Aleksandra za emisiju "Paparaco lov".

Kako je izgledalo kada je Aleksandra 2013. godine pevala Šabanu omiljenu pesmu, pogledajte u videu ispod:

VIDEO: Mina Kostić briše suze dok sluša Šabanove pesme, Džej nemo gleda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mire

    21. februar 2019 | 07:20

    Naj bolji vokali koje je ikada imala Srbija su Saban Saulic i Vida Pavlovic , a naj popularniji tandem je Saban Saulic i Zorica Brunclik , aleksandra Prijovic je odlican vokal verovatno naslednica Vide i Zorica samo joj je stil pesme otisao u drugom pravcu , Sabana niko nikada nece moci da nasledi on je bio jedinstven .

  • Nada

    21. februar 2019 | 00:00

    Sto si pevao ,pevao si.za uvek je utihnuo tvoj glas.naslednika na zalost nisi ostavio.ti si jedan jedini.poslednji pozdrav legedo,kralju.laka ti zemlja srpska.

  • Onaj...

    21. februar 2019 | 08:00

    Kada je slikar glibav i neobrijan (put za njim bazdi da prostite), kažu da je ekscentrik. Kad je glumac pijandura i alkoholicar, kažu da je boem. Kad je čovjek pevaljka i tezgaros koji lijepi novčanice po celendri ili im coškiće ubacuje pod periku ide u Aleju Zasluznih Gradjana...i to pored Nebojse Glogovca. Pitanje.... u čemu su ta dva lika svojim bitisanjem zadužili Srbiju da im djela pokoljenja služe??? Nije mi jasno, samo se nadam da neće ubrzo završiti po školskim udžbenicima. A gospodi svaka slava i pocivali u miru bozijem...ili koje god vijere ili nevjere bili. Prastajte...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA