≫ 

Pojavili se novi detalji o Turčinu koji je ubio Šabana Šaulića i Mirsada Kerića

Alsin Levent ime je čoveka koji je izazvao nesreću nakon koje su preminuli Šaban i Mirsad

  • 33
Šaban Šaulić, nesreća, turčin Printskrin: Westfalen-blatt.de, Foto: Marko Jovanović, Facebook

Alsin Levent, Turčin koji je izazvao nesreću nakon koje su preminuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, bio je lažno prijavljen na jednoj adresi u Bilefeldu, a automobil kojim se sa 180 na sat zakucao u auto u kojem su bili Šaban i Mirsad najverovatnije je ukraden kobne noći.

Kako je za sada utvrđeno, nakon što je policija bila na adresi na kojoj je navodno prijavljen Alsin Levent (35), on nema prebivalište u Nemačkoj, jer je reč o lažnoj adresi. Istraga je odmah započeta, kako bi se utvrdilo gde je Levent uopšte živeo.

- Definitivno je jasno da automobil nije bio njegov. Policija je odmah pokrenula istragu o poreklu automobila i kako je došlo do toga da ovaj Turčin dođe do te „mazde“. Postoji mogućnost da je vozilo ukradeno, a definitivna potvrda te sumnje dobiće se kada budu privedeni svi koji su vezani za ovo vozilo. Turčin nije imao nikakvu vozačku dozvolu. Ne samo nemačku nego ni tursku - otkrila je sagovornica iz Nemačke.

Levent je u ponedeljak u ranim jutarnjim časovima prebačen iz bolnice u policiju.

Alsin Levent, Foto: Facebook

- Sada se nalazi u pritvoru. U bolnici je bio pod nadzorom policije i čim je završeno lečenje, odveden je na ispitivanje i određeno mu je policijsko zadržavanje - kaže sagovornik.

Podsetimo, ranije je objavljeno da se Levent tereti za teško ubistvo u saobraćaju. Nemački mediji su preneli da se tamošnje tužilaštvo obratilo stručnjaku kako bi se razjasnili detalji nesreće u kojoj su poginuli Šaban Šaulić i Mirsad Kerić. Zanimljivo je i da „mazda“ kojom je 35-godišnjak upravljao nije u njegovom vlasništvu, niti on ima prijavljeno mesto boravka u Nemačkoj, preneo je Vestfalen blat. Upravo bi angažovani stručnjaci trebalo da utvrde na koji način je došao u posed automobila kojim se zakucao u zadnji deo „seata“ u kom su bili Šaulić, Kerić i Boban Stojadinović, koji je prošao s nekoliko preloma rebara.

Mirsad Kerić i Šaban Šaulić, Foto: Facebook/mirsad.keric.33

Srbi, Hrvati, Bosanci i Bugari iz Diseldorfa traže od lokalnih vlasti da im se omogući pristup mestu nesreće ili da dobiju neku drugu lokaciju gde bi mogli da dođu i odaju počast velikom pevaču. Međutim, iz razloga što je mesto nesreće na auto-putu, najverovatnije će biti određena druga lokacija.

VIDEO: Ove reči Šabana Šaulića o važnim stvarima u životu jače su nego sve otpevane pesme

VIDEO: Šabanov prijatelj želi da mu ispuni veliku želju, a za Telegraf se prisetio zajedničkog odrastanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joca

    21. februar 2019 | 11:54

    A ko je ubio onu zenu na naplatnoj rampi?

  • sZ

    21. februar 2019 | 12:30

    njemu je bolje da ne ode u nemacki zatvor... tamo nasi vladaju...blago receno - ugasio je, naplatice mu nasi sve. nek se spremi ceo

  • Jerry

    21. februar 2019 | 11:18

    Saban je bio I ostao najbolji pjevac Narodne Muzike , sigurno je 40 godina bio u vrhu I zaista nema boljeg , ali poslije operacije I sa 67 godina trebao je pomalo odmarati , ta aorta je veoma opasna I putovanja iscrpe covjeka maksimalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA