≫ 

Goca i Milan zaratili u "Pinkovim zvezdicama - All Stars": Veče narodne muzike donosi sukobe među članovima žirija (VIDEO)

- Kad ti sad ustanem! - "zapretila" je Goca Milanu

  • 4

Nova epizoda vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" na programu TV Pink je i ovog petka, 22. februara, od 22 časa. Iako se utisci od prošlog peta i dalje nisu slegli, ovog petka "Pinkove zvezdice - All Stars" pustite još glasnije jer vas očekuje spektakl.

U drugoj emisiji šestog kruga tema je narodna muzika, a pozitivna atmosfera koju su zvezdice napravile na sceni, nije se osetila i na crvenim stolicama.

Naime, tokom komentarisanja, došlo je do sukoba mišljenja između Goce Tržan i Milana Stankovića.

- Ne preteruj - rekao je Milan Goci, tokom njenog komentarisanja jednog od nastupa, ali Goca nije ostala dužna Milanu odgovor, koji je bio u njenom stilu.

- Kad ti sad ustanem! - rekla je Goca.

U njihov sukob, umešale su se i Nataša Bekvalac i Kristina Kija Kockar, koje su kroz šalu komentarisale.

njihovu svađu.

- Fajt, fajt - rekla je Nataša, a Kija je počela da skandira:

Nataša Bekvalac , Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

- Ne pričaj sa njom, nabodi je!

Ipak, utisak večeri biće svakako nastupi naših zvezdica, koje su još jednom dokazale da su veliki pevači. Naši takmičari ovog petka pevaće kao prve muzičke zvezde koje vladaju svim žanrovima, pa tako i narodnom muzikom, što je tema šestog kruga.

Milica Ilić je za ovaj zadatak odabrala pesmu Jordana Nikolić "Marijo, deli, bela kumrijo", a na scenu je izašla u narodnoj nošnji. Za svoj nastup dobila je pohvale od žirija i aplauz od publike.

Pinkove zvezdice, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Nakon što je u prethodnom krugu briljirala u pesmi Ariana Grande "God is a Woman", Isidora Mitić je pokazala da je podjednako maestralna i kada izvodi narodnu muziku. Ona je otpevala pesmu Safeta Isovića "Moj dilbere", a za svoje pevanje dobila je ovacije od publike i žirija, dok je Kija ustala i pozdravila je aplauzom.

Pored njih, ovog petka videćete i nastupe Darije Vračević, Davida Markovića, Nikole Milenkovića, Katarine Radulović, Teodore Marković, Igora Lazarevića i Ivane Dimkovski. Očekuje vas neverovatno veče narodne muzike, zato ne propustite drugu emisiju šestgo kruga najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 22. februara od 22 časa

samo na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lidija

    21. februar 2019 | 14:32

    Zasto ste stavili Kristinu Kiju Kockar u žiri u Pinkove zvezdice to niste trebali zar nema boljih pevaca od nje pa ste bas nju morali .To je moje mišljenje sto se toga tiče.A Milan i Goca nisu trebali da se posvadjaju zbog toga.

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    21. februar 2019 | 14:27

    E ako je kija ustala i pozdravila mogu mirno da spavam ona je kompetentna i muzički potkovana snimila je čak dve pesme

  • vera

    21. februar 2019 | 14:19

    ne gledam vas vise , ne svidja mi se novi ziri a i zbog toga sto neka deca imaju 10. god a druga 16, 17 pa cak i 18.i ne mogu da ih ocenjuju isto.normalno da ovu mlavdju izbacuju kao sto su neku vec izbacili a medju njima i Pavla..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA