≫ 

Izboden, operisan, izgubio život: Misterija broja 17 u životu Šabana Šaulića

Broj 17 ćesto se prožimao kroz život Šabana Šaulića

  • 4
Šaban Šaulić, Krčedin Foto: Marko Jovanović

Šaban Šaulić život je izgubio u bolnici u nemačkoj, usled saobraćajne nesreće koja se dogodila oko 6:45 ujutru, 17. februara 2019. godine.

Međutim, broj 17 često se prožimao kroz Šabanov život.

Prvi singl "Dajte mi utjehu" Šaban je snimio 1968. godine, kada je imao 17 godina, a objavio ga je godinu dana kasnije.

Šaulić je bio na ivici života smrti pre 26 godina, kada je 17. januara 1993. izboden nožem u haustoru u Beču. Da nije u roku od pola sata prevezen u bolnicu gde mu je hitno ukazana pomoć, pričalo se da možda ne bi preživeo.

Od tada, Šaban je svakog 17. januara slavio svoj drugi rođendan.

Šabanov unuk Luka Adžić rođen je 17. septembra 1998. godine.

Šaban je nekoliko godina imao problem sa trbušnom aortom, a sa tim zdravstvenim problemom dugo je putovao i radio. Međutim, operisan je 17. aprila 2016. godine.

Veliku pažnju privlači i to što je Šaban, veliki broj svojih pesama, na Jutjubu objavio upravo 17. Od 17. februara 2013. na Jutjub kanalu objavljeni su hitovi poput "Odlaziš, odlaziš", "Dođi da ostarimo zajedno", "Hvala ti za ljubav", "Anđeoska vrata", "Nema ništa, majko, od tvoga veselja", "Kralj boema", "Danima te čekam", "Kako si, majko, kako si, oče", "Noćas mi se s tobom spava".

Lažnu kosu koju je nosio Šaban je skinuo 2002. godine, a to je otkrio 2018. kada je slavio 50 godina karijere. Tada je razlika bila 17. godine.

Numerolog Gordana Dragišić kaže da je broj 17 bio bitan u Šabanovom životu.

- Šaban je rođen u znaku Device sa numerološkim kodom 674, što nam govori da se radi o osobi raskošnog talenta, ali i o teškom životu od rođenja pa do početka blistave karijere. Sve od samog početka pa do kraja dominira u datumu 17! Kada se broj 17 svede na prost broj sabiranjem 1 i 7, dobija se 8, koji je po nekim numerolozima Saturn, a po nekim Uran, a po tumačenju pojedinih to je i broj anđela! Broj sam po sebi nosi lošu energiju, razornu moć, ali i uspeh. I sam Šaban je za života broj 17 smatrao svojim srećnim brojem, pa i poslednji nastup pre tragičnog kraja odigrao se u noći između 16. i 17. februara. Taj nastup je bio u simbolici broja 17 = 1 + 7 = 8. Dakle, zaključujemo da je to bio početak i kraj! Rano ujutru 17. februara Šaban gubi život u teškoj saobraćajnoj nesreći, u 6.50 časova. Ako analiziramo i vreme i sam datum. opet dobijemo rezultat 7/8. Sudbinski prekid života. Dana 17. 2. 2019. Šaban je bio u godini tri, mesecu pet, danu 584 (zbir 17) i njegov lični broj je 4. Saturnova energija - završetak života hladnim oružjem, u ovom slučaju udes. Napravio se tzv. numerološki krst, koji ukazuje na probleme kako zdravstvene, tako i na nesreću sa, nažalost, fatalnim ishodom. Ova nam ukazuje na to da je možda trebalo da se povuče i nastavi da živi drugim životom, da se udalji sa estrade. Po kodu možemo zaključiti da je sa anđelima - rekla je ona za Kurir.

VIDEO: Goca i Ilda uplakane stigle na aerodrom da dočekaju telo Šabana Šaulića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bože pomozi

    22. februar 2019 | 10:38

    On bar može mirno da počiva, obezbedio je svoju porodicu.Šta da rade stotine porodica koje su izgubile svoje hranitelje i žive na ivici života i smrti.

  • Mr

    22. februar 2019 | 10:15

    Došao kao Kralj i otišao kao Kralj,£ima nečeg na ovom svetu..

  • Timo

    22. februar 2019 | 19:50

    U Hollywoodu su ti numeroloski rituali i zrvovanja poznata stvar..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA