• 78

“Gordana neka kaže ko je odlučio gde će Šaban ići posle nastupa!” Šaulićev menadžer se oglasio nakon priče da je do nesreće došlo njegovom greškom

- Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vreme, ni mesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić - rekao je Sabit Dervišević

  • 78

Nakon što se pojavila informacija da je porodica Šabana Šaulića ogorčena na menadžera pokojnog pevača Sabita Dervisevića jer on, navodno, kobnog jutra po Šabana nije poslao vozača, kontaktirali smo Derviševića.

- Ništa ne bih želeo ovom prilikom da izjavljujem, ima moj post na Fejsbuku, time sam sve rekao i nisam u situaciji sad da dajem šta i kako - rekao je Sabit kada smo ga pozvali za komentar. Međutim, na našu konstataciju da se iz posta ne može izvesti konkretan zaključak šta se dogodilo u Nemačkoj, rekao je da će možda jednom prilikom “sve otkriti”.

Sabit Dervišević, Šaban Šaulić, Mirsad Kerić Foto: Facebook/sabitdervisevic.sasamenadzer

- Sve je jasno, kako nije jasno? Neka taj sagovornik pita Gordanu za moj post! Gordana jedina i ja smo šefovi ekipe, a svi ostali su se uvlačili unutra. Ako Gordana to kaže, da sam ja kriv, da sam ja odlučio gde, šta i kako, onda mogu da prenose. Ostalo me ništa ne zanima, ja dobro znam! Ja dobro znam sve, kako je došlo do toga da on leti za Dizeldorf, a nije ni vreme, ni mesto, ni momenat, niti želim o tome da diskutujem dok se ne oglasi Gordana Šaulić. Taj sagovornik neka pita ko je odlučio - rekao je Sabit za Telegraf.rs.

Podsetimo, informacija koja se pojavila jeste ta da je, zbog navodnog nepoštovanja dogovora prema kom je Sabit trebalo da pošalje vozača po Šabana, Šaulić morao da probudi Mirsada Kerića da bi ga vozio na aerodrom.

Sabit je, kako ste mogli da pročitate u tekstu iznad, demantovao ove navode.

Podsetimo, Šaban Šaulić i Mirsad Kerić poginuli su nakon teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj, 17. februara.

VIDEO: Novak Đoković o Šabanu: Legenda muzičke scene, za mene ikona!

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uradi

    Dati Robertu nešto imovine, bar ono što mu zakonom pripada.

  • ☹️

    Svoj hleb jedemo a tuđu brigu vodimo. Sramota

  • Zoran

    Za sve vas koji ovo sve komentarisete. IMATE LI IKAKAV DRUGI PROPLEM, ili vam je sve potaman pa to radite iz dosade?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima