≫ 

"Kako smo sestra i ja sazrevale, počele smo da shvatamo njegovu muziku": Ovako je pre 8 meseci Ilda Šaulić govorila o svom ocu Šabanu (VIDEO)

- On je čovek koji je opevao sve životne situacije, i sreću, i tugu, i radost, i porodicu, i ćerku, i sina, i majku, i oca - govorila je svojevremeno Ilda

  • 25

Šaban Šaulić je ostavio je veliki trag, a njegovi hitovi ostaće nezaboravni. Pevač, koji je tragično nastradao nakon saobrajne nesreće u Nemačkoj, prošle godine u junu mesecu, pre 8 meseci, proslavio je 50 godina svoje karijere u jednom restoranu u Skadarliju.

Tamo je o svom ocu Šabanu govorila pevačica Ilda Šaulić, koja je otkrila kada je postala svesna njegove popularnosti

- Možda u tim nekim tinejdžerskim danima, tek onda samo počela da se upoznajem na pravi način i razumem šta se dešava oko njega. Sestra i ja smo kao klinke slušale nešto potpuno drugačije. E, kako smo sazrevale, onda smo počele da shvatamo tu njegovu muziku i njegove tekstove koji su izuzetno važni i lepi. On je čovek koji je opevao sve životne situacije, i sreću, i tugu, i radost, i porodicu, i ćerku, i sina, i majku, i oca. Sve, zaista. I nas, ponaosob, imenima, svakom otpevao pesmu - rekla je Ilda.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda

    24. februar 2019 | 18:57

    Bilo bi lepo da shvatite i da treba da Šabanovom sinu Robertu date makar nužni deo nasleđa. Čovek je bolestan, a najlepše od svega je biti human i pomoći u nevolji, a na stranu to što on u stvari ima sva prava kao i deca iz braka, a sve mu je bilo uskraćeno.

  • Marina

    24. februar 2019 | 19:14

    Secam se jednog njenog komentara da ona uvek al gotovo uvek nosi samo markiranu garderobu. Da sebe ne vidi u drugim stvarima. Zena je teski materijalista. Znam dosta imucnih ljudi kojima garderoba uopste nije bitna.

  • Linz

    24. februar 2019 | 19:29

    Humani bi bilo da pomognete polubrata Roberta jer dijete nije krivo sto se rodilo. Isti vam je otac, ista krv, treba pomoc drugome kome treba pomoc a kamo li polubrata. Opet vi znate kako cete, postoji visa sila i vidi sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA